Romcom ‘Mother of the Bride’ met Brooke Shields en Miranda Cosgrove staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar een nieuwe romantische komedie. In Mother of the Bride zullen we Brooke Shields en Miranda Cosgrove te zien krijgen als moeder en dochter. Dochter Emma gaat trouwen, maar tijdens de voorbereidingen op het huwelijk ontdekt mama Lana dat de vader van de bruidegom geen onbekende is.

Netflix zet tegenwoordig steeds meer in op romantische komedies. Zo verschenen de afgelopen maanden onder andere Love at First Sight en Irish Wish. En nu is het tijd voor de volgende romantische komedie, waarin een huwelijk centraal staat.

Mother of the Bride

In Mother of the Bride volgen we moeder Lana (Brooke Shields) en haar dochter Emma (Miranda Cosgrove). Nadat Emma van een reis terugkeert, heeft ze groot nieuws: ze gaat trouwen in Thailand. En om de verrassing nog groter te maken, staat het huwelijk al gepland voor binnen een maand. Maar de grootste verrassing voor Lana komt er pas wanneer ze in Thailand arriveert voor het huwelijk. De vader van bruidegom RJ (Sean Teale) is geen volslagen onbekende voor Lana. Will (Benjamin Bratt) is namelijk de eerste grote liefde van Lana, die jaren geleden haar hart brak.

Mother of the Bride is geregisseerd door Mark Waters, die eerder al verantwoordelijk was voor de romcoms He’s All ThatMean Girls en Freaky Friday. Het script is van de hand van Robin Bernheim, die ook al de Princess Switch-trilogie schreef.

Bekijk hier de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...