Je kan nu kaarsen kopen die ruiken naar het badwater van Jacob Elordi in ‘Saltburn’

Saltburn op Prime Video is een de populairste films van het moment. De meerdere nogal bizarre scènes van hoofdrolspelers Jacob Elordi en Barry Keoghan dragen daar ongetwijfeld toe bij. Een van die scènes is nu zelfs vereeuwigd in kaarsen.

In Saltburn speelt Barry Keoghan Oliver Quick, een student die moeite heeft om zijn plaats te vinden aan de Universiteit van Oxford. Dat verandert als hij de charismatische aristocraat Felix Catton, gespeeld door Euphoria-ster Jacob Elordi, leert kennen. Oliver wordt meer en meer meegezogen in de wereld van Felix, zeker als die laatste hem uitnodigt op Saltburn, het gigantische landgoed van zijn excentrieke familie.

Badwater

Het is op dat landgoed dat heel we steeds meer bizarre momenten meemaken. In een van die scènes zien we hoe Felix masturbeert in het bad in de gedeelde badmaker van hemzelf en Oliver. Die laatste ziet dat gebeuren en besluit om te blijven kijken naar zijn vriend. Als Felix daarna de badkamer verlaat, zien we hoe Oliver snel in het bad gaat zitten en het laaste badwater begint op te slurpen.

Die bizarre scène zorgde meteen voor heel wat reacties op sociale media en heeft nu ook voor een andere hype gezorgd. Op heel wat plaatsen worden namelijk kaarsen aangeboden die zouden ruiken naar het badwater van Jacob Elordi. Je kan ze vinden op Amazon en op meerdere plaatsen op Etsy. Wie liever een wat minder expliciete kaars wil, maar toch fan is van de film Saltburn kan hier een ‘Saltburn candle‘ bestellen.

(Her)bekijk hier de trailer van Saltburn:

Saltburn is te bekijken via Prime Video.

Meer
Lees meer...