Vrijgezel onthult: “Bijna moest dit koppel ook ‘Temptation Island’ verlaten”

Al in de tweede aflevering pakte Temptation Island: Love or Leave dit seizoen uit met een grote schok. Het koppel Deborah en Koen moesten namelijk meteen al hun koffers pakken omdat die eerste zich volgens de mannelijke vrijgezellen niet voldoende openstelde. Bijna was het echter een ander koppel dat naar huis moest. Dat heeft verklapt in Temptation Thirstday op RumagTV.

Temptation Island: Love or Leave heeft dit jaar een nieuwe opvallende regel toegevoegd aan het programma. De vrijgezellen kunnen op ieder moment namelijk beslissen dat iemand van de koppels zich niet voldoende openstelt. Als dat het geval is, zal het licht in het zwembad van beide villa’s rood oplichten. De koppels hebben vanaf dan nog 24 uur de tijd om zich te herpakken. Doen ze dat niet, dan vliegen ze onherroepelijk naar huis.

Lang duurde het niet voor die maatregelen moest toegepast worden. In aflevering twee stemden de mannelijke vrijgezellen Deborah namelijk al weg waardoor zij samen met Koen het spel moest verlaten.

Donna

Die beslissing leek vooral voor Donna als een verrassing over te komen. Zij vreesde namelijk zelf het programma te moeten verlaten omdat ze zich de eerste dagen niet voldoende had opengesteld.

Vrijgezel Willem heeft nu onthuld dat die vrees niet onterecht was. “We zijn met de mannen samengekomen en hebben we gestemd. Daarbij kwamen er twee namen naar voren, Deborah en Donna”, zegt hij in de YouTubetalkshow Temptation Thirstday. “Uiteindelijk is het Deborah geworden omdat we dachten dat Donna zich misschien nog wel een beetje ging openstellen.”

“Irritatie tussen vrijgezellen”

Voor dat laatste rekenden de mannen vooral op het eerste kampvuur dat er binnenkort aankomt. “Daar verwachten we wat van Nico”, klinkt het. Toch was er nog een extra reden waarom besloten werd om Donna wel in het programma te laten. “Bob wou haar echt niet naar huis, want die was toen al tot over zijn oren verliefd op Donna”, legt Willem uit. “Ik kan alvast verklappen dat zo’n zaken in de toekomst nog voor irritatie zal zorgen tussen de vrijgezellen als er moet gestemd worden.”

Meer
Lees meer...