‘Wish’ vanaf april te zien op Disney+

Streamingdienst Disney+ voegt binnenkort weer een nieuwe titel toe aan zijn catalogus. Het gaat om de nieuwste animatiefilm Wish die eind vorig jaar in de bioscoop verscheen en daar nog steeds te zien is. De film gaat over Asha en speelt zich af in het magische koninkrijk Rosas.

In 2023 werd Disney 100 jaar en dat werd meerdere keren gevierd. Zo was er de kortfilm Once Upon a Studio, waarin heel wat personages uit de geschiedenis van Disney terugkeerden. In november 2023 kwam ook de film Wish er als ode aan het bedrijf. Dat is te zien aan alle subtiele en minder subtiele verwijzingen de film. Vanaf woensdag 3 april is de film te zien op Disney+.

Wish

Wish neemt het publiek mee naar het magische koninkrijk Rosas waar idealist Asha een wens doet die zo krachtig is dat hij wordt beantwoord door een kosmische kracht in de vorm van een kleine bal grenzeloze energie genaamd Star.

Samen gaan Asha (Ariana DeBose) en Star de confrontatie aan met Koning Magnifico (Chris Pine), de heerser van Rosas en een geduchte vijand. Zo wil ze bewijzen dat er wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van één moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren. 

Release

Hoewel de film op dit moment dus nog in sommige zalen te zien is, zal die in april ook al op Disney+ verschijnen. Vanaf woensdag 3 april verschijnt die op de streamingdienst.

Het is niet de eerste keer dat de release op Disney+ zo snel volgt op de bioscooprelease. Eerder verschenen Encanto, Turning Red en Elemental ook al snel online.

Meer
Lees meer...