Wizards of Waverly Place keert binnenkort terug: Bekijk hier de eerste beelden

Begin dit jaar kwam er opvallend nieuws. Er zou namelijk een spin-off van Wizards of Waverly Place aankomen mét de terugkeer van heel wat bekende gezichten. Op dit moment zijn de opnames van de reeks volop bezig. Dat zorgde ook voor enkele eerste foto’s vanop de set.

Ondertussen is Selena Gomez als actrice vooral bekend door haar rol in Only Murders in the Building, maar alles begon voor haar op Disney Channel. Daar was ze tussen 2007 en 2012 te zien in de populaire serie Wizards of Waverly Place.

Voor velen hoort die reeks thuis in het lijstje van nostalgische series als Hannah Montana en Zach & Cody. Nu keren Gomez en haar collega David Henrie terug voor een sequel die de naam Wizards Beyond Waverly Place krijgt. Wat daar precies in staat te gebeuren, is nog niet bekend. Ook een exacte releasedatum is er nog niet.

Wizards of Waverly Place

“De Russo’s kijken ernaar uit om terug deel uit te maken van jouw familie. Maar deze keer zijn we groter geworden. In 2024 komt de magie terug.” Op die manier maakte acteur David Henrie de komst van de sequel bekend.

De originele reeks kwam in 2007 voor het eerst op de zender en telde uiteindelijk vier seizoenen. Dat was goed voor een totaal van 106 afleveringen. In de reeks volgden we de familie Russo. Die bestond uit Alex (Selena Gomez), Justin (David Henrie) en Max Russo (Jake T. Austin). De drie hebben allemaal magische krachten die ze moeten trainen om op termijn de magie van hun familie te kunnen overnemen.

Eerste beelden

Ondertussen is het al meer dan twaalf jaar geleden dat de laatste aflevering te zien was. Maar daar komt met de spin-off Wizards Beyond Waverly Place dus binnenkort verandering in. De reeks volgt de volwassen Justin Russo (Henrie) die er alles aan wil doen om met zijn familie een normaal leven te leiden.

Wanneer zijn zus Alex (Gomez) op een dag met Billie (Janice LeAnn Brown) aan de deur staat, verandert alles. Hij moet een jonge wizard zien te begeleiden, terwijl hij ook zijn dagelijkse leven moet onderhouden. Het blijkt alleszins niet zo makkelijk te zijn om zowel de verantwoordelijkheden uit het echte leven als die uit de Wizard World te combineren.

Bekijk de eerste foto’s van Wizards Beyond Waverly Place hier:

Meer
Lees meer...