‘WOLFS’ met George Clooney en Brad Pitt krijgt officiële trailer

George Clooney en Brad Pitt zullen dit najaar samen te zien zijn in de film WOLFS. Het gaat om een actiecomedie, waarin twee “fiksers” ingeschakeld worden voor dezelfde job. Ze zullen moeten samenwerken om de taak tot een goed einde te brengen.

George Clooney en Brad Pitt hebben voor een opkomende film hun krachten gebundeld. Het gaat om de eerste samenwerking van de twee acteurs sinds Burn After Reading uit 2008, ondertussen al 16 jaar geleden. Eerder waren de twee filmsterren ook al samen te zien in de eerste films uit de Ocean’s-reeks.

WOLFS

Nu zullen de twee dus opnieuw het scherm delen en dat doen ze opnieuw in een actiefilm. Al gaat het deze keer wel om een actiefilm met een flinke portie humor. Clooney en Pitt spelen in de film twee zogenaamde “fiksers”, mannen die je kan bellen om je problemen op te lossen. Ze doen dat elk individueel en zien zichzelf als een meester in hun vak. Maar op een dag worden ze allebei ingeschakeld voor dezelfde job. In de trailer is te zien dat het werk van de twee er onder andere uit bestaat om lijken te doen verdwijnen en een handje te helpen bij uiteenlopende criminele feiten.

De film is geregisseerd door Jon Watts, die ook al verantwoordelijk was voor de laatste drie films in de Spider-Man-franchise. Naast George Clooney en Brad Pitt zijn ook Amy Ryan (The Office US, Birdman), Austin Abrams (Euphoria, Dash & Lily) en Poorna Jagannathan (Never Have I Ever, Big Little Lies) te zien in WOLFS. Brad Pitt en George Clooney zijn ook betrokken bij de film als producers.

Bekijk hier de officiële trailer voor WOLFS:

WOLFS verschijnt in september in de zalen. Later zal de film ook verschijnen op Apple TV+.

Meer
Lees meer...