Steeds meer twijfels over mogelijk derde seizoen van ‘Euphoria’

De kans dat er ooit een derde seizoen komt van Euphoria lijkt opnieuw wat kleiner geworden. HBO maakte onlangs bekend dat de opnames daarvan uitgesteld zijn, maar nu heeft een anonieme acteur uit de reeks laten weten dat hij of zij twijfelt of er ooit nieuwe afleveringen zullen komen.

We wachten ondertussen al meer dan twee jaar op nieuwe afleveringen van Euphoria en dat wachten zal sowieso nog even blijven duren. HBO liet recent namelijk aan de cast weten dat de nieuwe opnames nog niet voor direct zijn. De zender beklemtoonde daarbij wel dat ze nog steeds van plan zijn om wel degelijk nieuwe afleveringen te maken.

Uitstel na uitstel

Over dat laatste is nu meer twijfel ontstaan. “Ik ben enthousiast om ooit terug te keren, maar ik denk niet dat het nog van zal komen”, klinkt het bij een anonieme acteur uit Euphoria in gesprek met The Daily Beast.

Het castlid klaagt ook de onzekerheid aan waarin zij al meer dan een jaar leven. “In januari 2022 vernamen we dat de opnames in maart van dat jaar zouden starten. Daarna veranderde het naar juni en vervolgens naar januari 2024”, klinkt het. Ook die datum werd niet gehaald en zelfs de komende maanden zijn er nog geen plannen om de opnames te beginnen. Maker Sam Levinson zou namelijk nog bezig zijn met de scenario’s.

Nieuwe contracten

Door dat nieuwe uitstel mag de cast eindelijk andere opdrachten aannemen. Daardoor worden de bekendste castleden zoals Zendaya, Sydney Sweeney en Jacob Elordi uit hun bestaande contract ontheven. Als er dus effectief een derde seizoen zou komen, moet HBO opnieuw met hen onderhandelen, iets wat wel eens zeer duur zou kunnen uitvallen.

Meer
Lees meer...