Derde seizoen ‘Euphoria’ uitgesteld, maar HBO houdt vol dat het er komt

Ondanks eerdere berichten zijn er voorlopig geen nieuwe opnames gepland van de veelbesproken HBO-reeks Euphoria. De makers herhalen wel dat ze nog steeds van plan zijn om wel degelijk nieuwe afleveringen te maken.

We wachten ondertussen al meer dan twee jaar op nieuwe afleveringen van Euphoria en dat wachten zal nog even blijven duren. Hoewel de cast van de reeks officieel nog geen startdatum van de nieuwe opnames had gekregen, werd ervan uitgegaan dat die de komende maanden zouden beginnen. Actrice Sydney Sweeney liet dat recent nog zelf weten in een interview.

HBO

Maar nu heeft HBO dus aan de cast van Euphoria laten weten dat ze nieuwe opdrachten mogen aannemen. Daardoor hoeven populaire en veelgevraagde castleden zoals Zendaya, Sydney Sweeney en Jacob Elordi hun agenda de komende maanden niet langer vrijhouden. Maker Sam Levinson is namelijk nog steeds druk aan het werk aan de scenario’s voor dat derde seizoen. Wanneer die klaar zullen zijn, is nog niet geweten.

HBO ontkent in een statement wel dat dat uitstel meteen het einde is van Euphoria. “We blijven ons inzetten voor een sterk derde seizoen”, klinkt het in de officiële communicatie.

Tijdsprong?

Voorlopig staat het derde seizoen van Euphoria nog steeds gepland voor 2025, maar door dit nieuwe uitstel is het niet zeker of dat haalbaar zal zijn. Door die lange tijd tussen seizoen 2 en 3 zal er door Sam Levinson een oplossing gezocht moeten worden om de reeks realistisch te houden. Acteur Jacob Elordi stelde in het verleden al voor om een tijdsprong van zo’n vijf jaar te maken.

Meer
Lees meer...