Acteur Jacob Elordi vindt dat tijdsprong in ‘Euphoria’ seizoen 3 noodzakelijk is

Het is nog even wachten op het derde seizoen van Euphoria. Na het succes van het tweede seizoen in 2022 werd al snel bekendgemaakt dat er nog een nieuw seizoen zou komen. Toch zal het derde seizoen pas in 2025 verschijnen. Daardoor zullen er in het verhaal ook enkele aanpassingen worden gedaan. Althans, dat denkt acteur Jacob Elordi toch.

In 2019 verscheen het eerste seizoen van Euphoria op HBO en bij ons op Play, de voorloper van Streamz. De reeks was meteen een succes en dus werd al snel beslist dat er een vervolg zou komen. Dat vervolg verscheen uiteindelijk pas in 2022, waarna ook de komst van een derde seizoen werd aangekondigd.

Aanvankelijk werd voor dat seizoen een releasedatum in 2023 vooropgesteld, maar na enkele vertragingen werd al snel duidelijk dat die deadline niet gehaald zou worden. Ondertussen wordt er opnieuw hard gewerkt, maar door de verlopen tijd vinden sommigen dat er een tijdsprong zal moeten plaatsvinden in de serie.

Euphoria

De reeks Euphoria volgt een groep jongeren en hun gevecht met drugs, relaties en het leven. Dat alles wordt op geniale wijze verteld door het hoofdpersonage Rue (Zendaya). In het tweede seizoen maakte de kijker kennis met heel wat extra personages, waaronder Elliot (Dominic Fike). Daarnaast werd ook het verhaal van Nate (Jacob Elordi) verder uitgediept.

Ondertussen zijn we dus al enkele jaren verder en kijken de fans reikhalzend uit naar een vervolg. Door verschillende redenen, zoals de stakingen in Hollywood en het overlijden van acteur Angus Cloud, heeft de productie al enkele keren stilgelegen. Daardoor vindt acteur Jacob Elordi dat er maatregelen moeten getroffen worden.

Tijdsprong

Er was eerder al sprake van een tijdsprong, maar nu lijkt ook acteur Jacob Elordi te hopen op een soortgelijke maatregel. Elordi was te gast bij Jimmy Fallon en spraak daar over hoe hij hoopt dat de opnames snel beginnen. Maar daarnaast laat hij ook weten dat hij zich bewust is van het feit dat alle acteurs niet meer op 18-jarigen lijken.

“Ik hoop dat we snel terug kunnen starten, want anders gaan ze mij op Benjamin Button moeten laten lijken. Ik ga een slechte rug hebben als ik door de gangen loop”, vertelt hij. Of de productie hier ook rekening mee zal houden, valt nog af te wachten. Wanneer we het derde seizoen van Euphoria kunnen verwachten, is ook nog niet bekend.

Euphoria is bij ons te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...