Jacob Elordi vervangt Andrew Garfield als monster van Frankenstein in nieuwe film van Guillermo del Toro

Jacob Elordi zal te zien zijn in de nieuwe film Frankenstein van Guillermo del Toro voor Netflix. De acteur zal daarbij in de huid kruipen van het monster van Frankenstein, waarbij de rol van wetenschapper Victor Frankenstein gespeeld zal worden door Oscar Isaac. Het is nog niet geweten wanneer de film zal verschijnen.

Guillermo del Toro werkt op dit moment aan een nieuwe verfilming van het verhaal van Frankenstein voor Netflix. Dit was al een tijdje geweten, waarbij we ook al een groot deel van de cast voor de film kenden. Maar door de stakingen in de Amerikaanse filmindustrie en de bijhorende vertragingen op het filmschema, moet Andrew Garfield verstek geven. Hij zal vervangen worden door Jacob Elordi.

Jacob Elordi

Jacob Elordi heeft er een druk jaar opzitten, met rollen in onder andere Euphoria, Saltburn en Priscilla, maar ook dit jaar zal de acteur te zien zijn in verschillende films en series. Zo zijn films On Swift Horses en Oh Canada al ingeblikt en zal hij ook te zien zijn in de miniserie Narrow Road to the Deep North. Daar komt nu nog een opmerkelijke rol bij.

Jacob Elordi zal namelijk in de huid kruipen van het monster van Frankenstein in de nieuwe film van Guillermo del Toro voor Netflix. Hij zal daarbij Andrew Garfield vervangen, die de rol eerder kreeg. Maar door de lange stakingen van scenaristen en acteurs in de Verenigde Staten liep de film vertraging op, waardoor het nu niet langer past in het schema van Andrew Garfield. De rest van de cast blijft wel hetzelfde. Zo zal Oscar Isaac de rol van Victor Frankenstein spelen en zullen Mia Goth, Christoph Waltz, Felix Kammerer, Lars Mikkelsen, David Bradley en Christian Convery in andere, voorlopig nog onbekende, rollen te zien zijn in de film.

De film van Guillermo del Toro wordt een nieuwe interpretatie van het verhaal van Mary Shelley uit 1818. Het is nog niet geweten wanneer de film zal verschijnen op Netflix.

Meer
Lees meer...