‘Priscilla’ met Jacob Elordi als Elvis krijgt eerste teaser

Binnenkort verschijnt er nog een film over het leven van Elvis Presley. Maar deze keer zal Elvis zelf niet centraal staan, maar wel zijn echtgenote Priscilla. De film kreeg dan ook de toepasselijke titel Priscilla en wordt geregisseerd door de Oscarwinnende regisseur Sofia Coppola. Priscilla heeft nu een eerste teaser gekregen.

De aankomende film Priscilla heeft een eerste teaser gekregen. Na Elvis van regisseur Baz Lurhmann vorig jaar komt er nu een film die zal inzoomen op de echtgenote van Elvis Presley. Priscilla werd geregisseerd door Sofia Coppola en zal het leven van Priscilla Ann Wagner (later Priscilla Presley) vertellen.

Priscilla

Priscilla zal dus het verhaal vertellen van Priscilla Ann Wagner, gespeeld door Cailee Spaeny (Vice). Zij zal gevolgd worden van in haar jeugd tot en met haar huwelijk met de bekende zanger Elvis Presley. Deze keer zal het Jacob Elordi (het best bekend voor zijn rol als Nate Jacobs in Euphoria) zijn die in de huid van de King of Rock ’n Roll kruipt. In de eerste teaser voor de film wordt al meteen duidelijk dat Elvis maar een bijrol speelt in het verhaal van Priscilla.

Priscilla is een productie van de filmstudio A24, die eerder ook al verantwoordelijk was voor onder andere Euphoria en Everything Everywhere All At Once. De film wordt geregisseerd door Sofia Coppola, die in het verleden al films als Marie Antoinette, The Virgin Suicides en Lost in Translation maakte. Voor die laatste film kreeg ze de Oscar voor Best Original Screenplay. Priscilla is gebaseerd op het boek Elvis and Me door Priscilla Presley zelf en Sandra Harmon. De film zou in oktober 2023 in de filmzalen verschijnen.

Bekijk hier de eerste teaser voor Priscilla:

Meer
Lees meer...