‘Euphoria’: Opnames derde seizoen gaan binnenkort van start

De opnames voor het derde seizoen van Euphoria starten een van de komende maanden. Dat heeft actrice Sydney Sweeney, die Cassie Howard speelt, gezegd. Wat we precies mogen verwachten van dat derde seizoen, is wel nog steeds een groot geheim.

We wachten ondertussen al meer dan twee jaar op nieuwe afleveringen van Euphoria. Het derde seizoen van die succesvolle HBO-serie is al lang bevestigd, maar de productie ervan laat even op zich wachten.

Derde seizoen

Gelukkig is er nu goed nieuws. De nieuwe it-girl Sydney Sweeney heeft namelijk zowel aan MTV als aan GQ laten weten dat de opnames van het derde seizoen heel binnenkort van start gaan. Toen haar gevraagd werd of ze na de drukte van onder andere Anyone but You, Madame Web, Immaculate en SNL even rust zou nemen, zei Sweeney dat het nu tijd was voor Euphoria.

Aanvankelijk wilde Sydney Sweeney helemaal niets zeggen over wat we kunnen verwachten van dat derde seizoen. Aan GQ gaf ze daarna toch iets meer info. “Mensen gaan verrast zijn over wat het derde seizoen wordt”. Eerder waren er al geruchten over een tijdsprong van zo’n vijf jaar en werd het derde seizoen omschreven als een “film noir“. Wat daarvan klopt, is voorlopig niet duidelijk.

Vierde seizoen?

Het derde seizoen zal vermoedelijk in de loop van 2025 te zien zijn. Of er daarmee meteen ook een einde komt aan Euphoria valt nog af te wachten. “Dat weet ik niet. Als er meer te vertellen valt over Cassie wil ik graag een vierde seizoen doen, want ik hou van deze rol en deze groep mensen”, zei Sydney Sweeney daarover.

Meer
Lees meer...