‘You’: Netflix lost eerste vier minuten van tweede deel seizoen 4

Aan de vooravond van de release van het tweede deel van het vierde seizoen van You, heeft Netflix een cadeautje voor de fans van de reeks. Je kan namelijk nu al de eerste vier minuten van de nieuwe afleveringen bekijken via de website van Tudum van Netflix. De rest verschijnt morgen, op 9 maart, om 9 uur op Netflix.

Morgen, op donderdag 9 maart 2023, verschijnt het tweede deel van het vierde seizoen van You op Netflix. Het eerste deel verscheen een maand geleden en eindigde net op het moment waarop Joe (Penn Badgley) doorhad wie er achter de moorden zat (al denken fans dat dat misschien toch niet klopt).

You

Voor het vierde seizoen van You koos Netflix voor de eerste keer voor een release in twee delen. Zo kregen we het eerste deel van het vierde seizoen te zien op 9 februari en volgt morgen, precies één maand na de release van deel 1, het tweede deel op Netflix. Daarin zou de reeks terugkeren naar z’n gekende format, nadat het in het eerste deel van het vierde seizoen een whodunnit werd.

Op het einde van het eerste deel kwamen we te weten dat Rhys (Ed Speleers) de moordenaar was. Althans, dat is wat de reeks ons wil doen geloven, want heel wat kijkers zijn het daar alvast niet mee eens. In de eerste vier minuten van het tweede deel krijgen we eerst een korte recap van het eerste deel te zien. Daarna zien we hoe Rhys een speech geeft om z’n kandidatuur voor het burgemeesterschap van Londen kracht bij te zetten. Joe is, gewapend met z’n stalkerpetje en innerlijke monoloog, aanwezig en probeert een plan te bedenken om Rhys voorgoed tegen te houden. Maar hij is niet de enige kijklustige. Zo is ook de mysterieuze vrouw aanwezig die we in het eerste deel al foto’s zagen maken van Joe en dat doet ze nu nog steeds.

Bekijk hier de eerste vier minuten van het tweede deel van You seizoen 4 deel 2.

Hier kan je de trailer van het tweede deel van het vierde seizoen nog eens herbekijken:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...