Netflix lost eerste teaser ‘You’ seizoen 2: release op 26 december

Netflix heeft de eerste beelden van You seizoen twee gepubliceerd. We weten al langer dat het tweede seizoen vanaf 26 december te bekijken is via de streamingdienst. We krijgen te zien hoe Joe Goldberg een nieuw leven probeert op te bouwen.

Ook in het tweede seizoen van You praat Penn Badgley als voice-over het verhaal aan elkaar. Dat merken we ook al in de teaser. Wat ook al bekend is, is dat Joe Goldberg gevlucht is uit Los Angeles en een nieuw leven probeert op te bouwen. “Liefde heeft me duistere plekken laten zien, maar duisterder dan Los Angeles wordt het niet”, zegt die zelf.

Verleden ontvluchten

Joe vindt het ook eigenaardig dat iedereen op social media moeite doet om er perfect uit te zien. Iedereen verschuilt zich volgens hem achter een façade en doet alsof ze iemand anders zijn.

Als zijn eigen naam gevraagd wordt in de teaser, noemt hij zichzelf “Will”. Het ziet er dus naar uit dat Joe zich nu als iemand anders voordoet om zijn verleden te ontvluchten, maar ongetwijfeld zal dat vluchten lastiger blijken dan gedacht.

Vanaf 26 december staat het tweede seizoen van You integraal op Netflix. Dat zal opnieuw uit tien afleveringen bestaan.

Meer
Lees meer...