‘Young Royals’ seizoen 3 krijgt korte nieuwe teaser

Het is bijna zover. Op maandag 11 maart verschijnt het eerste deel van het derde en laatste seizoen van Young Royals op Netflix. Daarom heeft Netflix nu nog een teaser gedeeld en het gaat deze keer wel écht om een teaser die niet veel prijsgeeft.

Nog maar drie nachtjes slapen en dan kan je op Netflix kijken naar het eerste deel van het allerlaatste seizoen van Young Royals. Daarvoor heeft Netflix nu een wel heel korte nieuwe teaser gelost.

Gordijnen

Wie het eerste seizoen van Young Royals gezien heeft, weet natuurlijk dat Wilhelm (Edvin Ryding) en Simon (Omar Rudberg) in de problemen kwamen omdat ze hun gordijnen niet gesloten hadden. Hierdoor kon August (Malte Gårdinger) hen filmen terwijl ze intiem waren en dat zorgde voor problemen voor het koppel (en bij uitbreiding het Zweedse koningshuis).

Op het einde van het tweede seizoen maakte Wilhelm in aanwezigheid van de pers bekend dat hij inderdaad een homoseksuele relatie heeft met Simon. Daardoor zullen de twee in het derde seizoen dus meer vrijheid hebben, want iedereen is nu op de hoogte van hun geheim. Maar de trailer voor het derde seizoen toonde al dat het toch niet allemaal van een leien dakje zal lopen.

In de nieuwe teaser zien we Simon en Wilhelm in de gang op school. Maar al na enkele seconden verschijnen er gordijnen in beeld, waardoor we de rest van de scène niet meer te zien krijgen. “Wie heeft hen geleerd om de gordijnen te sluiten?”, post Netflix er nog plagerig bij. We zullen dus moeten wachten tot maandag om meer te zien te krijgen van het derde en laatste seizoen van Young Royals. De eerste vijf afleveringen van het derde en laatste seizoen van Young Royals verschijnen op maandag 11 maart op Netflix. De allerlaatste aflevering van de reeks zal een week later, op maandag 18 maart, verschijnen. Vanaf die dag zal je ook de documentaire Young Royals Forever kunnen bekijken op Netflix.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor het derde en laatste seizoen van Young Royals:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...