‘Young Royals’: Derde en laatste seizoen krijgt releasedatum

Fans van Young Royals kunnen eindelijk écht beginnen aftellen, want Netflix heeft de releasedatum voor het derde en meteen ook laatste seizoen van de reeks aangekondigd. Voor de eerste keer zal het seizoen in twee delen verschijnen, al zal je niet lang moeten wachten.

Geweldig nieuws voor fans van Young Royals, want nadat we al een kort fragment, een iets langere fragment en enkele foto’s van het derde en laatste seizoen van de Zweedse reeks te zien kregen, heeft Netflix nu de releasedatum gelost.

Young Royals 3

We volgen nu al twee seizoenen lang het liefdesverhaal van kroonprins Wilhelm (Edvin Ryding) en Simon Eriksson (Omar Rudberg) in Young Royals. Nadat de twee hun relatie lang geheim moesten houden, heeft Wilhelm op het einde van het tweede seizoen tijdens een persconferentie toegegeven dat hij te zien was in de gelekte beelden met Simon. Daardoor is de relatie van Wilhelm en Simon dus niet langer een geheim en dat zal voor hen beiden ongetwijfeld grote gevolgen hebben.

Hoe het verdergaat en dus ook zal aflopen met Wilhelm en Simon zullen we vanaf maart kunnen zien op Netflix. We wisten al even dat de reeks in maart zou terugkeren, maar nu zijn ook de exacte data bekend. De eerste vijf afleveringen van het derde seizoen zullen verschijnen op maandag 11 maart 2024. De allerlaatste aflevering van Young Royals wordt opgespaard en zal een week later, op maandag 18 maart 2024 verschijnen.

Bekijk hier de aankondiging van de releasedatum van het derde en laatste seizoen van Young Royals:

Het derde en laatste seizoen van Young Royals is vanaf maandag 11 maart te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...