‘Young Royals’: Netflix lost eerste beelden laatste seizoen

Het derde en meteen ook laatste seizoen van de Zweedse reeks Young Royals verschijnt volgend jaar op Netflix. De opnames voor het derde seizoen zijn al achter de rug. Om ons warm te maken voor de finale van de reeks, krijgen we nu al de eerste beelden te zien.

Het is bijna een jaar geleden dat het tweede seizoen van Young Royals verscheen op Netflix. In december 2022 bevestigde de streamingdienst dat er nog een derde seizoen zou volgen, maar dat zou wel het laatste zijn en daar heeft Netflix nu de eerste beelden van vrijgegeven.

Young Royals

We volgen nu al twee seizoenen lang het liefdesverhaal van kroonprins Wilhelm (Edvin Ryding) en Simon Eriksson (Omar Rudberg) in Young Royals. Nadat de twee hun relatie lang geheim moesten houden, heeft Wilhelm op het einde van het tweede seizoen tijdens een persconferentie toegegeven dat hij te zien was in de gelekte beelden met Simon. Daardoor is de relatie van Wilhelm en Simon dus niet langer een geheim en dat zal voor hen beiden ongetwijfeld grote gevolgen hebben.

In het eerste fragment dat we te zien krijgen van het derde seizoen zien we Wilhelm en Simon in het paleis. “Ik kan niet geloven dat je hier bent”, zegt Wilhelm. “Ik ook niet”, antwoordt Simon. “Ik wou gewoon dat het niet om deze reden was.” “Dit is inderdaad niet hoe ik het gedroomd had”, besluit ook Wilhelm. “Wat was je droom dan?”, vraagt Simon. Waarna Wilhelm antwoordt: “Ik kan het je tonen”. De video eindigt met Wilhelm die Simon meeneemt naar een andere kamer.

Waar ze naartoe gaan en waarom ze überhaupt in het paleis zijn, komen we volgend jaar te weten in het derde seizoen van Young Royals.

Bekijk hier de eerste beelden van het derde en laatste seizoen van Young Royals:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...