‘Young Royals’ seizoen 2 staat nu op Netflix

Het is eindelijk zover. Vanaf vandaag, 1 november, staat het tweede seizoen van de Zweedse reeks Young Royals op Netflix. De streamingdienst zet de maand dus alvast goed in. In het tweede seizoen zien we hoe Wilhelm, ondanks de gebeurtenissen van vorig seizoen, zijn tweede kans probeert te grijpen bij Simon. Maar dat loopt niet meteen van een leien dakje.

Na ongeveer anderhalf jaar wachten, is Young Royals eindelijk terug. Vanaf vandaag kunnen fans naar het tweede seizoen kijken. Dat seizoen telt opnieuw 6 afleveringen. In eerdere trailers was alvast te zien hoe Wilhelm en Simon het niet makkelijk krijgen op Hillerska. Nu Wilhelm koning is, wordt hij nog meer gecontroleerd. En dat maakt ook de kans om zijn ‘verboden liefde’ te zien veel kleiner.

Young Royals

Young Royals neemt ons mee naar het Zweedse koningshuis, waar prins Wilhelm (Edvin Ryding) geniet van zijn zorgeloze jeugd. Tot hij op een avond in de problemen komt en door zijn ouders naar de gemengde kostschool Hillerska wordt gestuurd. Daar leert hij Simon (Omar Rudberg) kennen en de twee worden verliefd.

Maar wanneer Wilhelms broer komt te overlijden en hij daardoor kroonprins wordt, zijn alle ogen op hem gericht. Daardoor moet hij ook voorzichtig omgaan met zijn liefdesleven, zijn stand en zijn aanzien. Wanneer zijn neef August (Malte Gårdinger) een filmpje van Wilhelm en Simon op de wereld loslaat, zijn Wilhelms dagen op Hillerska geteld en wordt hij van zijn vriend gescheiden.

Seizoen 2

In het nieuwe seizoen zien we de gevolgen van dat filmpje. Wilhelm wordt door zijn koninklijke familie beter in de gaten gehouden, Simon voelt zich genegeerd door Wilhelm, August lijkt tot inkeer te zijn gekomen, … Maar toch lijkt niet alles zomaar terug te kunnen gaan naar hoe het voordien was. Wilhelm wil wraak nemen op zijn neef August, maar vervreemd daardoor een beetje van wat hij echt wil: Simon.

De vraag is of Wilhelm zijn wraakgevoelens aan de kant kan zetten om het opnieuw met Simon te proberen. En natuurlijk zijn er ook kapers op de kust, want ondertussen doen er enkele andere jongens hun intrede op Hillerska.

Bekijk de trailer van Young Royals seizoen 2 hier:

Young Royals seizoen 2 is vanaf vandaag, 1 november, te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...