Opnames derde en laatste seizoen ‘Young Royals’ afgerond

Na twee maanden zitten de opnames van het derde seizoen van Young Royals erop. Wanneer de reeks precies zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar wat we wel weten is dat dit seizoen het laatste zal zijn. Vanop de set van dat laatste seizoen deelt Netflix nu een video.

In november 2022 verscheen het tweede seizoen van Young Royals op Netflix. Minder dan een maand later maakte de streamingdienst bekend dat er nog een derde zou volgen. Maar dat zou ook meteen het laatste zijn. In april van dit jaar gingen de opnames daarvan van start, en die zijn nu ook afgerond. Waarschijnlijk zullen we het laatste seizoen dus in november van dit jaar kunnen verwachten.

Young Royals

Young Royals neemt ons mee naar het Zweedse koningshuis, waar prins Wilhelm (Edvin Ryding) geniet van zijn zorgeloze jeugd. Tot hij op een avond in de problemen komt en door zijn ouders naar de gemengde kostschool Hillerska wordt gestuurd. Daar leert hij Simon (Omar Rudberg) kennen en de twee worden verliefd.

In het eerste seizoen zien we hoe Wilhelm met zijn seksualiteit lijkt te worstelen en hoe hij daarna als kroonprins afstand probeert te nemen van zijn gevoelens. Maar wanneer hij Simon opnieuw onder ogen moet komen in het tweede seizoen, verandert alles. Hij heeft nog steeds gevoelens voor hem en kan zich geen leven voorstellen zonder Simon aan zijn zijde. Het tweede seizoen eindigt dan ook met Wilhelm die aan de pers laat weten dat hij verliefd is op Simon.

Seizoen 3

Daar zal het derde en laatste seizoen dus op verdergaan. Wanneer dat precies zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar Netflix liet vandaag wel weten dat de opnames er officieel opzitten. In een video zien we acteurs Edvin Ryding en Omar Rudberg. “Bedankt voor de steun doorheen de jaren en we kunnen niet wachten om jullie te zien bij ons derde seizoen”, klinkt het.

Daardoor lijkt een release in november 2023 haalbaar, dat zou precies een jaar na de release van het vorige seizoen zijn.

Meer
Lees meer...