Opnames derde en laatste seizoen ‘Young Royals’ van start gegaan

Netflix heeft vandaag bekendgemaakt dat de opnames van het derde en laatste seizoen van Young Royals van start zijn gegaan. De Zweedse reeks groeide uit tot een succes voor de streamingdienst, maar zal na het derde seizoen niet meer verlengd worden. Daarom hebben de acteurs uit de reeks nu voor de laatste keer het nieuwe script doorgenomen. En daar zijn beelden van.

We hebben goed en slecht nieuws voor de fans van de Zweedse Netflixreeks Young Royals. De opnames van het derde seizoen zijn namelijk van start gegaan. Maar dat derde seizoen betekent ook meteen het einde van de reeks over de jonge kroonprins Wilhelm (Edvin Ryding) en zijn verboden liefde Simon (Omar Rudberg).

Young Royals

Young Royals volgt nu al twee seizoenen lang de Zweedse prins Wilhelm (Edvin Ryding). In het eerste seizoen kregen we te zien hoe hij na het overlijden van zijn oudere broer Erik (Ivar Forsling) gebombardeerd werd tot kroonprins. En daardoor leeft de tiener onder een vergrootglas. Op zijn nieuwe school wordt hij verliefd op Simon (Omar Rudberg). Maar hun relatie komt al snel onder druk te staan omdat homoseksualiteit niet aanvaard wordt binnen het koningshuis. Zeker wanneer Wilhelms neef August (Malte Gårdinger) beelden van het koppel op het internet verspreid.

Op het einde van het tweede seizoen maakte Wilhelm z’n relatie met Simon bekend tijdens een officiële toespraak. Het derde seizoen zal dus waarschijnlijk gaan over de reactie van het koningshuis op deze onthulling en de gevolgen ervan voor de relatie van Wilhelm en Simon.

In een video die Netflix vandaag deelde, is te zien hoe de cast van de reeks het script van het derde seizoen voor de eerste keer doorneemt. Daarbij zien we vooral dat de cast enorm goede vrienden geworden zijn die duidelijk blij zijn om elkaar terug te zien. In de video horen we Edvin Ryding ook zeggen dat de eerste aflevering “wow” zal worden. Dat belooft!

Bekijk hier de aankondigingsvideo van het begin van de opnames:

Bekijk hier ook al enkele foto’s vanop de set:

Het is nog niet geweten wanneer het derde seizoen van Young Royals zal verschijnen. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...