Netflix kondigt Zweedse film ‘A Part of You’ aan met Zara Larsson en Edvin Ryding en Felicia Maxime van ‘Young Royals’

Netflix werkt aan een nieuwe Zweedse Film. De film kreeg de titel A Part of You en er zijn al verschillende bekende gezichten bevestigd voor de cast. Zo zal zangeres Zara Larsson haar acteerdebuut maken en zullen ook Edvin Ryding (Wilhelm) en Felicia Maxime (Stella) uit Young Royals in de film te zien zijn.

Fans van Young Royals hebben nog iets om naar uit te kijken. Netflix pakt volgend jaar namelijk uit met een film, waarin je twee acteurs uit Young Royals aan het werk zal kunnen zien. Het gaat om Edvin Ryding, die in Young Royals prins Wilhelm speelt en Felicia Maxime, die in diezelfde reeks te zien is als Stella. Zij krijgen in de film A Part of You het gezelschap van zangeres Zara Larsson.

A Part of You

A Part of You zal het verhaal vertellen van Agnes (Felicia Maxime) en Julia (Zara Larsson). Agnes kijkt enorm op naar haar oudere zus Julia, die in haar ogen alles heeft wat zij wil. Ze is populair, is altijd het middelpunt van de belangstelling en datet de populaire Noel (Edvin Ryding). Maar wanneer het noodlot toeslaat, moet Agnes zichzelf heruitvinden. Ze kan nu alles bereiken wat ze wilde, maar hoe ver wil ze daarin gaan?

Naast Zara Larsson, Edvin Ryding en Felicia Maxime zullen ook Ida Engvoll (Love & Anarchy), Mustafa Al-Mashhadani (Thin Blue Line), Alva Bratt (Barracuda Queens), Emil Hedayat (The Rain), Olivia Essén, Nikki Hanselblad (Så jävla easy going) en Maxwell Cunningham (One More Time) al zeker in de film te zien zijn. De film is geschreven door Michaela Hamilton en wordt geregisseerd door Sigge Eklund. 

De productie van de film zal volgende week van start gaan in Stockholm in Zweden. A Part of You zal ergens in 2024 verschijnen op Netflix. De opnames van het derde en laatste seizoen van Young Royals zijn vorige maand van start gegaan.

Meer
Lees meer...