Netflix lost nieuwe beelden ‘Young Royals’ seizoen 3

De opnames voor het derde seizoen van Young Royals zitten er nu al even op, dus kan het aftellen naar de release beginnen. Dat doet Netflix vandaag met zes gloednieuwe foto’s waarop we niet enkel Wilhelm en Simon zien, maar ook heel wat andere personages.

Geweldig nieuws voor fans van Young Royals, want nadat we eerder al één foto en één kort fragment van het derde en laatste seizoen van de Zweedse reeks te zien kregen, is Netflix vandaag extra vrijgevig. De streamingdienst heeft vandaag namelijk een reeks foto’s gelost voor het derde en laatste seizoen van Young Royals.

Young Royals 3

We volgen nu al twee seizoenen lang het liefdesverhaal van kroonprins Wilhelm (Edvin Ryding) en Simon Eriksson (Omar Rudberg) in Young Royals. Nadat de twee hun relatie lang geheim moesten houden, heeft Wilhelm op het einde van het tweede seizoen tijdens een persconferentie toegegeven dat hij te zien was in de gelekte beelden met Simon. Daardoor is de relatie van Wilhelm en Simon dus niet langer een geheim en dat zal voor hen beiden ongetwijfeld grote gevolgen hebben.

In de nieuwe foto’s ziet het er toch vooral rooskleurig uit voor Wilhelm en Simon. Zo zien we ze samen zwemmen, dansen op een feestje en zien we hen ook strak in het pak in het paleis. Maar we vermoeden toch dat het niet allemaal even makkelijk zal worden voor het koppel nu iedereen op de hoogte is over hun relatie. In de foto’s zijn ook de klasgenoten van Wilhelm en Simon te zien, waarbij de sfeer niet altijd even goed lijkt te zijn.

Voorlopig is het nog niet geweten wanneer het derde en laatste seizoen van Young Royals te zien zal zijn op Netflix.

Bekijk hier de eerste foto’s voor het derde seizoen van Young Royals:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...