‘Young Royals’ seizoen 3 krijgt nieuwe teaser

De opnames voor het derde seizoen van Young Royals zitten er nu al even op, dus kan het aftellen naar de release beginnen. Dat doet Netflix vandaag met een nieuw fragment uit het derde seizoen. Daarin zien we Felice en haar vriendinnen en krijgen we ook Wilhelm al kort te zien.

Geweldig nieuws voor fans van Young Royals, want nadat we al een kort fragment en enkele foto’s van het derde en laatste seizoen van de Zweedse reeks te zien kregen, heeft Netflix vandaag een nieuw – en wat langer – fragment gedeeld.

Young Royals 3

We volgen nu al twee seizoenen lang het liefdesverhaal van kroonprins Wilhelm (Edvin Ryding) en Simon Eriksson (Omar Rudberg) in Young Royals. Nadat de twee hun relatie lang geheim moesten houden, heeft Wilhelm op het einde van het tweede seizoen tijdens een persconferentie toegegeven dat hij te zien was in de gelekte beelden met Simon. Daardoor is de relatie van Wilhelm en Simon dus niet langer een geheim en dat zal voor hen beiden ongetwijfeld grote gevolgen hebben.

In de nieuwe teaser zien we hoe Felice (Nikita Uggla) met haar vriendinnen aan tafel zit. Ze krijgt daarbij een berichtje van Wilhelm met de boodschap dat hij terug naar school komt. Daarbij komen we te weten dat ze hem al sinds de bekendmaking van zijn relatie niet meer gezien hebben. Vervolgens zien we Wilhelm in de auto zitten, waarbij hij er toch niet al te gelukkig uitziet.

Het derde en laatste seizoen van Young Royals zal vanaf maart te vinden zijn op Netflix. Een exacte releasedatum is er voorlopig nog niet.

Bekijk hier de eerste teaser voor het derde seizoen van Young Royals:

Het derde en laatste seizoen van Young Royals verschijnt in maart op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...