‘Young Royals’: Derde en laatste seizoen krijgt releasedatum

Het einde van Young Royals komt steeds dichterbij. Netflix maakte zojuist bekend dat het derde en laatste seizoen in maart volgend jaar zal uitkomen. Dan weten we eindelijk hoe het afloopt met Wilhelm en Simon.

Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden dat het tweede seizoen van Young Royals verscheen op Netflix. In december 2022 bevestigde de streamingdienst dat er nog een derde seizoen zou volgen, maar dat zou wel het laatste zijn. Van dat nieuwe seizoen kregen we recent ook al de eerste beelden te zien, en nu is er ook een releasedatum. In maart 2024 verschijnt het derde seizoen van Young Royals namelijk op Netflix. Op een exacte datum is het wel nog even wachten.

Wilhelm en Simon

In Young Royals volgen we al twee seizoenen het liefdesverhaal van kroonprins Wilhelm (Edvin Ryding) en Simon Eriksson (Omar Rudberg). Nadat de twee hun relatie lang geheim moesten houden, heeft Wilhelm op het einde van het tweede seizoen tijdens een persconferentie toegegeven dat hij te zien was in de gelekte beelden met Simon. Daardoor is de relatie van Wilhelm en Simon dus niet langer een geheim en dat zal voor hen beiden ongetwijfeld grote gevolgen hebben.

In de eerste beelden van het derde seizoen van Young Royals zagen we al hoe de twee samen waren op het koninklijk paleis. Voorlopig is het wel niet duidelijk waarom ze daar waren en wat de gevolgen zullen zijn voor hun relatie.

Het laatste seizoen van Young Royals verschijnt in maart 2024 op Netflix. Kan je niet wachten? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...