‘Young Royals’: Derde en laatste seizoen krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor het derde en laatste seizoen van Young Royals. Dat seizoen zal vanaf maandag 11 maart te vinden zijn op Netflix. De laatste aflevering van het seizoen – en dus ook meteen de allerlaatste aflevering van de reeks – verschijnt een week later op maandag 18 maart.

Het is bijna een jaar geleden dat het tweede seizoen van Young Royals verscheen op Netflix. In december 2022 bevestigde de streamingdienst dat er nog een derde seizoen zou volgen, maar dat zal wel het laatste zijn. Het laatste seizoen zal in twee delen verschijnen op Netflix, waarvan het eerste deel over precies één maand en 4 dagen zal verschijnen. Hoog tijd dus voor een officiële trailer.

Young Royals

We volgen nu al twee seizoenen lang het liefdesverhaal van kroonprins Wilhelm (Edvin Ryding) en Simon Eriksson (Omar Rudberg) in Young Royals. Nadat de twee hun relatie lang geheim moesten houden, heeft Wilhelm op het einde van het tweede seizoen tijdens een persconferentie toegegeven dat hij te zien was in de gelekte beelden met Simon. Daardoor is de relatie van Wilhelm en Simon dus niet langer een geheim en dat zal voor hen beiden ongetwijfeld grote gevolgen hebben.

In de trailer is te zien hoe de publieke relatie het allesbehalve makkelijker maakt voor Wilhelm en Simon. “Ik zou gewoon willen dat we een privéleven hebben”, klinkt het zo al meteen. Daarnaast lijkt ook de troonopvolging voor problemen te zorgen want August (Malte Gårdingen) lijkt z’n zinnen gezet te hebben op de troon en Simon begint te twijfelen aan de monarchie. En daar stoppen de problemen nog niet want Hillerska dreigt z’n deuren te moeten sluiten.

Het belooft dus nog een spannend einde te worden van Young Royals. Hoe het precies afloopt voor Wilhelm, Simon en co zullen we vanaf maandag 11 maart kunnen zien op Netflix. Op die dag verschijnen de eerste vijf afleveringen van het derde seizoen. Eén week later, op maandag 18 maart, verschijnt de allerlaatste aflevering.

Bekijk hier de officiële trailer voor het derde en laatste seizoen van Young Royals:

Het derde en laatste seizoen van Young Royals verschijnt op maandag 11 maart op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...