Zayn Malik en Gigi Hadid maken de naam van hun dochtertje bekend

In september verwelkomden Zayn Malik en Gigi Hadid hun eerste kindje samen. We kregen de baby al gedeeltelijk te zien, maar de naam kwamen we voorlopig nog niet te weten. Maar nu heeft Gigi de naam toegevoegd aan haar Instagram bio.

Topmodel Gigi Hadid en zanger Zayn Malik zijn ondertussen al zo’n vier maanden de ouders van hun eerste dochtertje. We kregen eerder al een handje van de baby te zien, maar nu zien we al wat meer.

Dochtertje

De baby was lang een groot mysterie. Zo kregen we voorlopig enkel de handjes van het meisje te zien en werd haar gezichtje steeds bedekt met een emoji op foto’s. Ook de naam van de baby van Zayn en Gigi bleef vier maanden lang geheim.

Tot nu, want Gigi heeft de naam van haar dochtertje bekendgemaakt. Dat deed ze niet met een grootschalige aankondiging, maar met een subtiele aanpassing op haar Instagramprofiel.

Khai

Gigi Hadid Khai
Instagram gigihadid

Gigi heeft namelijk sinds kort de boodschap “Khai’s mama” in haar Instagram bio staan. Daardoor weten we nu dus dat het meisje luistert naar de naam Khai.

De naam betekent “de uitverkorene, royalty of adel” en is een relatief unieke naam. Zo stond die in 2019 nog op plaats 1.231 op de ranking met de meest voorkomende jongensnamen in de Verenigde Staten. Voor meisjes is de naam nog unieker, daar stond hij op plaats 6.139. In totaal werden er in dat jaar 153 mannelijke en 19 vrouwelijke Khai’s geboren in de VS.

Met deze foto’s maakten Zayn en Gigi de geboorte van hun dochtertje bekend:

Dit is de meest recente foto van Khai:

Meer
Lees meer...