Zuid-Koreaanse sciencefictionfilm ‘Wonderland’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe film Wonderland. In deze Zuid-Koreaanse film volgen we een app die ervoor zorgt dat mensen toch kunnen spreken met hun geliefden die, om verschillende redenen, onbereikbaar zijn. In de film zijn heel wat grote namen uit de Zuid-Koreaanse film- en televisiewereld te zien.

Netflix heeft een prestigieuze nieuwe Zuid-Koreaanse film toegevoegd aan z’n catalogus. het gaat om Wonderland, waarin we worden meegenomen naar een Black Mirror-achtige toekomst. Hierin kunnen mensen via een nieuwe technologie in contact staan met hun onbereikbare dierbaren.

Wonderland

Wonderland speelt zich af in de toekomst waarin een app bestaat die je in contact kan brengen met mensen die eigenlijk onbereikbaar zijn. Via de app kan je videogesprekken houden met die persoon alsof die er wel nog is. Jeong-in (Bae Su-zy) gebruikt de app om te praten met haar geliefde Tae-joo (Park Bo-gum), die in een coma ligt. Bai Li (Tang Wei) gebruikt de app dan weer om haar eigen dood te verbergen voor haar jonge dochter. Het lijkt allemaal heel mooi. Maar in de trailer kregen we ook al te zien dat de realistische videogesprekken ervoor zorgen dat de grenzen tussen realiteit en verbeelding vervagen en zo tot heel wat problemen kunnen leiden.

Netflix wist voor de film een absolute topcast te strikken. Zo zien we in de film Bae Su-zy (Doona!), Park Bo-gum (Record of Youth), Choi Woo-shik (Parasite), Tang Wei (Decision To Leave) en Gong Yoo (Squid Game) aan het werk. De regie is in handen van Kim Tae-yong. Hij was eerder al verantwoordelijk voor Memento Mori en Family Ties.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer van de film:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je gratis inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...