Netflix kondigt nieuwe serie aan met Gong Yoo (‘Squid Game’) en Seo Hyun-jin (‘The Beauty Inside’)

Netflix heeft de hoofdcast voor een nieuwe K-drama aangekondigd. Het gaat om Gong Yoo, die je kan kennen als The Sales Man uit Squid Game of van zijn rollen in The Silent Sea en Train to Busan, en Seo Hyun-jin, die eerder al te zien was in series als The Beauty Inside en Dr. Romantic. De nieuwe reeks luistert naar de naam The Trunk en zal een romantische reeks worden met een mysterieus randje.

Netflix heeft een nieuwe Zuid-Koreaanse reeks aangekondigd, waarvoor het beroep kon doen op een indrukwekkende cast. Eerder dit jaar liet Netflix weten dat het de komende vier jaar nog eens 2,5 miljard dollar (2,23 miljard euro) zal investeren in content van Zuid-Koreaanse bodem. Een van de resultaten daarvan wordt dus The Trunk, met de populaire acteurs Gong Yoo en Seo Hyun-jin in de hoofdrollen.

The Trunk

The Trunk is gebaseerd op de gelijknamige roman van Kim Ryeo-ryeong en volgt Noh In-ji (Seo Hyun-jin) en Hang Jeong-won (Gong Yoo). Noh In-ji werkt bij het matchmakingbedrijf NM, dat mensen koppelt aan elkaar en hen meteen een contract geeft waardoor ze voor één jaar getrouwd zijn. Noh In-ji heeft net haar vierde huwelijk afgerond en ontmoet muzikant Han Jeong-won voor zijn tweede huwelijk. Jeong-won heeft het echter nog moeilijk met de breuk van zijn eerste echtgenote. Het was zij die hem inschreef bij NM.

Hoewel In-ji en Jeong-won een moeilijke start kennen van hun huwelijk groeien ze uiteindelijk wel dichter naar elkaar toe. Maar op een dag wordt een mysterieuze koffer gevonden in een meer, die heel wat geheimen over NM dreigt bloot te leggen.

De reeks zal geregisseerd worden door Kim Gyu-tae, die eerder ook al verantwoordelijk was voor Our Blues. Het script zal in handen zijn van Park Eun-young, die eerder al Hwarang maakte. Het is nog niet zeker wanneer The Trunk zal verschijnen op Netflix.

Bekijk hier de aankondiging van de hoofdrolspelers van The Trunk:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...