Netflix kondigt nieuwe reeks met Choi Woo-shik (‘Parasite’) aan

Netflix heeft een nieuw K-drama aangekondigd met Choi Woo-shik (Parasite) in de hoofdrol. Het gaat om Melo Movie, een reeks over jonge mensen die heel wat bagage met zich meedragen. Naast Choi Woo-shik zullen ook Park Bo-young (Daily Dose of Sunshine), Lee Jun-young (Mask Girl) en Jeon So-nee (Our Blooming Youth) te zien zijn in de reeks.

Sinds kort kan je op Netflix kijken naar de Zuid-Koreaanse reeks A Killer Paradox. In deze reeks is acteur Choi Woo-shik te zien in de hoofdrol. Hij is vooral bekend voor zijn rol als Ki-woo, de zoon van het arme gezin Kim in Parasite. A Killer Paradox valt in de smaak bij de Netflixgebruikers want de reeks is op dit moment de meest bekeken niet-Engelstalige serie op de streamingdienst. En nu heeft Netflix al een nieuwe reeks met Choi Woo-shik in de hoofdrol aangekondigd.

Melo Movie

Melo Movie wordt “een verhaal over de dromen en liefde van jonge mensen die ook wonden en trauma met zich meedragen”. We volgen Go Gyeom (Choi Woo-shik). Nadat hij een bijrol speelt in een film, wordt hij een filmcriticus. Hij houdt van films en zijn doel is om alle films die ooit gemaakt zijn te bekijken. Op een dag komt Kim Moo-bi (Park Bo-young) in zijn leven. Go Gyeom is meteen getriggerd omdat haar naam lijkt op “movie“. Kim Moo-bi werkt in de filmindustrie door een haat-liefderelatie met haar vader. Ze leidt een rustig en vredevol leven in de filmindustrie, maar Go Gyeom zorgt ervoor dat haar hele leven overhoop gegooid wordt.

Daarnaast volgen we ook songwriter Hong Shi-joon (Lee Jun-young), die zichzelf ziet als een genie, maar wiens carrière niet helemaal van de grond komt. Zijn ex-vriendin Son Joo-a (Jeon So-nee) werkt dan weer in de filmindustrie als screenwriter.

De hoofdcast van Melo Movie bestaat dus uit Choi Woo-shik (Parasite), Park Bo-young (Daily Dose of Sunshine), Lee Jun-young (Mask Girl) en Jeon So-nee (Our Blooming Youth). De reeks is geregisseerd door Oh Choong-hwan (Castaway Diva, Hotel del Luna). Lee Na-eun (Our Beloved Summer) verzorgde het script. Voorlopig is er nog geen releasedatum bekend voor Melo Movie.

Bekijk hier de aankondiging van Melo Movie:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...