‘A Killer Paradox’ met Choi Woo-shik (‘Parasite’) staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe Zuid-Koreaanse reeks A Killer Paradox. In de reeks wordt de hoofdrol gespeeld door Choi Woo-shik, die de rol van Ki-woo speelde in Parasite. In A Killer Paradox speelt hij een student die op een dag een man vermoordt, maar uiteindelijk ontdekt hij daardoor een geheime kracht die hij bezit.

Netflix heeft vandaag een veelbelovende Zuid-Koreaanse reeks toegevoegd aan zijn catalogus. Het gaat om A Killer Paradox met onder andere Choi Woo-shik (Parasite), Son Suk-ku (D.P.) en Lee Hee-joon (Mouse).

A Killer Paradox

In A Killer Paradox volgen we universiteitsstudent Lee Tang (Choi Woo-shik). Hij heeft een studentenjob in een kleine supermarkt, waar hij op een dag in een gevecht belandt met een dronken man en hem daarbij per ongeluk vermoordt. Initieel is Tang bang dat hij z’n hele leven verpest heeft omdat hij iemand vermoord heeft, maar dan komt hij erachter dat de man een seriemoordenaar is die al vier jaar gezocht werd door de politie.

Tang ontdekt dat hij een speciale gave heeft om slechte mensen die het verdienen om te sterven te herkennen. Zo wordt hij zelf een seriemoordenaar die enkel slechte mensen vermoordt. Maar daardoor wordt hij ook zelf gezocht door de politie. Detective Jang Nan-gam (Son Suk-ku) leidt het officiële onderzoek, maar ondertussen start ook ex-detective Song Chong (Lee Hee-joon) zijn eigen onderzoek.

In de trailer kregen we al verschillende moorden door Lee Tang te zien en werd ook duidelijk dat het niet makkelijk is om uit de handen van de politie te blijven. In tegenstelling tot verschillende andere Zuid-Koreaanse reeksen kan je alle acht afleveringen van A Killer Paradox al meteen op Netflix vinden.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor A Killer Paradox:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...