Netflixreeks ‘A Killer Paradox’ met Choi Woo-shik (‘Parasite’) krijgt eerste teaser

Netflix heeft de eerste teaser gelost voor de Zuid-Koreaanse reeks A Killer Paradox. In de reeks wordt de hoofdrol gespeeld door Choi Woo-shik, die de rol van Ki-woo speelde in Parasite. In A Killer Paradox speelt hij een student die op een dag een man vermoordt, maar uiteindelijk ontdekt hij daardoor een geheime kracht die hij bezit.

Volgende maand pakt Netflix opnieuw uit met een Zuid-Koreaanse reeks. Het gaat om A Killer Paradox met Choi Woo-shik (Parasite), Son Suk-ku (D.P.) en Lee Hee-joon (Mouse).

A Killer Paradox

In A Killer Paradox volgen we universiteitsstudent Lee Tang (Choi Woo-shik). Hij heeft een studentenjob in een kleine supermarkt, waar hij op een dag in een gevecht belandt met een dronken man en hem daarbij per ongeluk vermoordt. Initieel is Tang bang dat hij z’n hele leven verpest heeft omdat hij iemand vermoord heeft, maar dan komt hij erachter dat de man een seriemoordenaar is die al vier jaar gezocht werd door de politie.

Tang ontdekt dat hij een speciale gave heeft om slechte mensen die het verdienen om te sterven te herkennen. Zo wordt hij zelf een seriemoordenaar die enkel slechte mensen vermoordt. Maar daardoor wordt hij ook zelf gezocht door de politie. Detective Jang Nan-gam (Son Suk-ku) leidt het officiële onderzoek, maar ondertussen start ook ex-detective Song Chong (Lee Hee-joon) zijn eigen onderzoek.

A Killer Paradox zal op vrijdag 9 februari 2024 verschijnen op Netflix. Aangezien het gaat om een Netflix Original-reeks zal je alle afleveringen al meteen op de streamingdienst kunnen vinden.

Bekijk hier de eerste teaser voor A Killer Paradox:

A Killer Paradox verschijnt op 9 februari op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...