Nieuwe K-drama ‘Doona!’ met Bae Suzy staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het nieuwe romantische K-drama Doona!. In de reeks speelt Bae Suzy de rol van Doo-na, een voormalige K-popster, die verliefd wordt op haar huisgenoot, de student Lee Won-jun (Yang Se-jong). Doona! is geregisseerd door Lee Jung-hyo die in het verleden al verantwoordelijk was voor het alom geprezen Crash Landing On You.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Vorige maand verschenen zo de realityreeks The Devil’s Plan en K-drama A Time Called You. Recent ging ook de reeks Strong Girl Nam-soon van start en vanaf vandaag kan je alweer kijken naar een nieuwe Zuid-Koreaanse titel: Doona!.

Doona!

In Doona! volgen we Lee Doo-na (Bae Suzy), die ooit een idol was in een K-popgroep, maar zich plots uit de muziekindustrie terugtrok. Sindsdien doet ze aan cohousing met Lee Won-jun (Yang Se-jong), een eerstejaarsstudent aan de universiteit. Hoewel Doo-na en Won-jun aanvankelijk heel verschillend lijken, groeien de twee steeds meer naar elkaar toe en begint de vonk over te slaan, of ze dat nu willen of niet.

De rol van Lee Doo-na wordt gespeeld door Bae Suzy, die zelf ook ooit een K-popidol was bij de meidengroep Miss A. Als actrice was ze onder andere al te zien in While You Were SleepingVagabond en Start-Up. Haar tegenspeler is Yang Se-jong, bekend van Temperature of Love en Still 17. De cast bestaat verder ook nog uit Lee Yu-bi (Pinocchio), Park Se-wan (So Not Worth It), Lee Jin-wook (Sweet Home) en Go Ah-sung (Snowpiercer). De regie is in handen van Lee Jeong-hyo, die eerder al het bekroonde Crash Landing on You regisseerde.

Alle negen afleveringen van Doona! zijn nu te bekijken op Netflix.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Doona!:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...