K-drama ‘Doona!’ met Bae Suzy krijgt nieuwe teasers

Volgende maand pakt Netflix uit met een nieuwe romantische K-drama. Het gaat om Doona! met voormalige K-popster Bae Suzy (Miss A) in de hoofdrol. Doona! is geregisseerd door Lee Jung-hyo die in het verleden al verantwoordelijk was voor het alom geprezen Crash Landing On You.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Deze week verscheen zo nog de realityreeks The Devil’s Plan en eerder deze maand verscheen de K-drama A Time Called You. Ook volgende maand zal er een nieuwe romantische K-drama verschijnen. Het gaat om Doona!, waarin we een opvallende romance zullen volgen.

Doona!

In Doona! volgen we Lee Doo-na (Bae Suzy), die ooit een idol was in een K-popgroep, maar zich plots uit de muziekindustrie terugtrok. Sindsdien doet ze aan cohousing met Lee Won-jun (Yang Se-jong), een eerstejaarsstudent aan de universiteit. Hoewel Doo-na en Won-jun aanvankelijk heel verschillend lijken, groeien de twee steeds meer naar elkaar toe en begint de vonk over te slaan, of ze dat nu willen of niet.

De rol van Lee Doo-na wordt gespeeld door Bae Suzy, die zelf ook ooit een K-popidol was bij de meidengroep Miss A. Als actrice was ze onder andere al te zien in While You Were SleepingVagabond en Start-Up. Haar tegenspeler is Yang Se-jong, bekend van Temperature of Love en Still 17. De cast bestaat verder ook nog uit Lee Yu-bi (Pinocchio), Park Se-wan (So Not Worth It), Lee Jin-wook (Sweet Home) en Go Ah-sung (Snowpiercer). De regie is in handen van Lee Jeong-hyo, die eerder al het bekroonde Crash Landing on You regisseerde.

Netflix heeft nu een reeks nieuwe teasers gelost waarin we vooral veel te zien krijgen van Bae Suzy als Doo-na. We zien haar zo op het podium, in de dansstudio, maar ook op stickers en photocards. Doo-na! verschijnt op vrijdag 20 oktober op Netflix.

Bekijk hier de nieuwe teasers voor Doona!:

Bekijk hier de eerste teaser van Doona!:

Doona! verschijnt op vrijdag 20 oktober op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...