‘Strong Girl Nam-soon’ met Lee Yoo-mi (‘Squid Game’) in de hoofdrol staat nu op Netflix

Sinds dit weekend kan je op Netflix kijken naar de nieuwe Zuid-Koreaanse reeks Strong Girl Nam-soon. Bij fans van K-drama’s zal die naam zeker wel een belletje doen rinkelen. En da’s niet zomaar. Strong Girl Nam-soon is namelijk een spin-off van het populaire Strong Girl Bong-soon dat in 2017 verscheen. Deze keer kruipt Lee Yoo-mi, die je kan kennen van haar rol als Ji-yeong in Squid Game, in de huid van een kleine, maar enorm sterke, jonge vrouw.

Fans van Zuid-Koreaanse series en films komen de laatste tijd uitgebreid aan hun trekken op Netflix. Zo pakte de streamingdienst recent nog uit met de K-drama’s uit met A Time Called You en Destined With You en kan je ook kijken naar de realityreeks The Devil’s Plan. Ook verscheen vorige week nog de Zuid-Koreaanse actiefilm Ballerina. Maar da’s nog niet alles want sinds dit weekend kan je ook kijken naar Strong Girl Nam-soon.

Strong Girl Nam-soon

Strong Girl Nam-soon is een spin-off van Strong Girl Bong-soon uit 2017. Daarin volgden we Bong-soon (Kim Bo-young) die beschikte over superkrachten waardoor ze enorm sterk was. In Strong Girl Nam-soon zullen we nu Nam-soon (Lee Yoo-mi), het nichtje van Bong-soon volgen.

Net zoals haar nicht is Nam-soon geboren met superkrachten die haar enorm sterk maken. Ze verdween toen ze nog een kind was in Mongolië, maar wil nu ze volwassen is haar ouders opzoeken in Zuid-Korea. Ze vindt uiteindelijk haar moeder Hwang Geum-joo (Kim Jung-eun) en haar grootmoeder, Gil Joong-gan (Kim Hae-sook). Maar samen raken ze betrokken bij een drugszaak die onderzocht wordt door detective Gang Hee-sik (Ong Seong-wu).

In de reeks zullen dus verschillende bekende gezichten opduiken. De hoofdrol wordt zo gespeeld door Lee Yoo-mi, die voor haar rol als Ji-yeong (nr. 240) in Squid Game een Emmy Award in ontvangst mocht nemen. Kim Jung-eun kan je kennen van onder andere My Dangerous Wife en Duel. Kim Hae-sook was te zien in Hospital Playlist en Start-Up. Ong Seung-wu startte zijn carrière als K-popster bij de groep Wanna One, maar was ondertussen al te zien in de films Seoul Vibe en Life Is Beautiful.

Bekijk hier de trailer voor Strong Girl Nam-soon:

De eerste twee afleveringen van Strong Girl Nam-soon staan nu op Netflix. Elke week zaterdag en zondag mag je een nieuwe aflevering verwachten. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...