’13 Going On 30′-actrice Christa Allen speelt die legendarische scène van Jennifer Garner

13 Going On 30 is ondertussen al 16 jaar oud. Maar de film is nog lang niet vergeten. Om Halloween te vieren, deelde actrice Christa Allen (de 13-jarige versie van Jenna Rink) een filmpje op sociale media. Daarin speelt ze de legendarische scène uit de film na, waarin de 30-jarige Jenna (Jennifer Garner) zich opmaakt voor haar eerste avondje uit als volwassene.

De eerste rol die Christa Allen ooit speelde, is tot op vandaag haar bekendste. De actrice speelde namelijk de jonge versie van Jenna Rink in 13 Going On 30. En speciaal voor Halloween haalde ze de legendarische en unieke outfit van haar personage nog eens uit de kast.

Opmaken

De scène die de actrice naspeelt? Die waarin Jenna Rink zich opmaakt voor haar eerste avondje uit als 30-jarige. In 13 Going On 30 is het uiteraard niet Christa Allen die in die scène te zien is, maar haar oudere versie, Jennifer Garner.

Dit bericht bekijken op Instagram

Jenna Rink forever ???✨#13goingon30

Een bericht gedeeld door ??????? ?. ????? (@christaallen) op

Vergelijken met de originele scène?

Twee druppels water

Dat Christa Allen de perfecte actrice was voor de jonge versie van Jennifer Garner, is overduidelijk. Zelfs nu Allen zelf al wat ouder is (ze viert volgend jaar haar dertigste verjaardag), lijken de twee actrices als twee druppels water op elkaar.

Vijf jaar na 13 Going On 30 speelde het duo opnieuw hetzelfde personage in verschillende fases van haar leven. In Ghosts of Girlfriends Past speelden Christa Allen en Jennifer Garner de tiener- en volwassen versie van Jenny Perotti.

Meer
Lees meer...