16 dingen over seks waarvan vrouwen hopen dat hun lief ze weet

16 dingen over seks waarvan vrouwen hopen dat hun lief ze weet

Oké, we hebben allemaal een mond gekregen om te praten, en nee, wij vrouwen zijn niet te verlegen om die te gebruiken, ook niet in de slaapkamer. Maar van sommige dingen, tja… hopen we gewoon dat mannen het intussen wel al weten. En daarom, for once and for all…

1. We zijn ook ná jullie orgasme nog altijd even geil, doorgaan zou fijn zijn

Oké, even rusten is toegestaan, maar pleeeaaaase, laat ons zo niet achter! Jullie orgasme is NIET het einde van de seks. Want weet je wat? DAT IS TOTAAL ONEERLIJK! En een echte marteling, serieus. 

2. Nee, wij vinden niet alles lekker wat jullie ex lekker vond

Keilief dat jullie oude trucjes bovenhalen om ons te plezieren, en zo. Maar eerlijk? Niet elke vrouw belandt in de zevende hemel door haar te bespelen als een pianist die net zes maanden met zijn hand in het gips heeft gelegen. Gewoon even vragen wat we wél lekker vinden, is het mooiste bewijs dat jullie moeite willen doen voor ons. En geloof ons, daar smelt uiteindelijk elke vrouw voor, beloofd!

Meer voorspel, meer voorspel, MEER VOORSPEL!h2>3. Meer voorspel, meer voorspel, MEER VOORSPEL!

En nee, dat is geen onnozel stereotype, maar de harde waarheid! Wij vrouwen bezitten nu eenmaal geen pistool dat schietklaar is zodra je even over de trekker streelt. Doorgaan tot we jullie letterlijk smeken om te stoppen zou dus bijzonder fijn zijn, dankjulliewel!

4. Oh ja, en meer orale seks, PLEASE

Beetje schrik om iets fout te doen? Totaal overbodig! Ook al komt er bij ons niets omhoog, geloof ons: jullie louter naar beneden zien gaan, maakt ons meestal al zo high in het kopke dat elk stukje tong dat erbij komt ons alleen maar dichter bij het Walhalla brengt. Just go for it!

5. Nee, wij zijn niet abnormaal als ons orgasme een halfuur op zich laat wachten

Tjaaa, het is niet omdat je gloednieuwe loopschoenen heerlijk aan je voetjes zitten dat de finish halen van de marathon plots vanzelf gaat. Sommige dingen hebben nu eenmaal tijd nodig. En dat is perfect normaal! Al wie dat niet vindt, heeft waarschijnlijk enkele seksveroveringen gehad met bijzonder goed ontwikkelde acteertalenten. By the way, hoe langer de climax op zich laat wachten, hoe intenser het genot én hoe groter onze dankbaarheid naar jullie toe achteraf… Just sayin’…

6. Luider kreunen betekent NIET dat we het anders willen

Bestaat er in het voetbal een soort ludieke regel waarbij je de tactiek compleet moet omgooien zodra iemand begint te kreunen? Nee, echt niet? Keiraar: BIJ ONS DUS OOK NIET! Stop daar dus mee. Niet meer doen, NOOIT MEER. Luider kreunen betekent juist dat we het hemels ultragigageweldigZALIG vinden, net zoals jullie bezig zijn. Doorgaan tot in de eeuwigheid zou goddelijk zijn. Amen.

7. En niet kreunen betekent NIET dat we het niet lekker vinden

Het mag soms dan wel een beetje passief en ongeïnteresseerd overkomen: het is niet omdat we niet kreunen dat we het niet lekker vinden. Er zijn nu eenmaal kreuners en niet-kreuners. Net zoals er parttime-kreuners zijn en 4/5de-kreuners. Of zo. Vrouwen zijn raar, dat beseffen we. Maar tja, dat maakt ons nu eenmaal tot die geniale creaties die we stuk voor stuk zijn!

8. We zijn lang niet zo breekbaar als jullie denken

Nee, we gaan niet dood van een kleine tik op onze billen, snok aan onze haren of wanneer jullie ons stevig tegen de muur duwen. Misschien mogelijk niet onwaarschijnlijk vinden we dat juist superlekker! En geloof ons, zodra we dat niet vinden, zullen we het wel zeggen. Wie niet waagt, blijft… je weet wel. 

9. Maar onze clitoris is géén knopje op het bakje van jouw Xbox

Geen twijfel mogelijk: de clitoris is dé sleutel richting hemel. Helaas raakt ie nogal snel verwrongen. Wie een vroegtijdige game-over wil vermijden, kan ons knopje dus maar beter met iets meer liefde en zachtheid behandelen dan het bakje van de Xbox. Alsjeblief, graag gedaan. 

10. Laat ons schaamhaar met rust

Het is niet dat we jullie mening niet waarderen of zo, maar serieus: het is echt niet sexy om TIJDENS de seks te zeuren over te veel of te weinig schaamhaar. Het is niet dat het plots als paddenstoelen uit de grond gaat schieten of dat onze scheermesjes ineens miraculeus op automatische piloot gaan vliegen en ons zaakje alsnog prepareren zoals jullie persoonlijke voorkeur het voorschrijft. Het is wat het is, te nemen of te laten, maar pleeeaaase laat ons gewoon doorgaan en genieten en doorgaan en genieten en genieten en genieten.

11. Het is niet omdat jullie willen varen op de rode zee dat wij dat ook willen

Keilief dat je jezelf bereid acht om te gaan varen op de rode zee, maar het is niet omdat jullie jezelf ervan hebben kunnen overtuigen het een kans te geven dat wij dat überhaupt wíllen. En nope, ons het gevoel geven dat jullie er ons eigenlijk een ‘plezier’ mee doen, helpt niet. Vraag gewoon wat jullie lief wil en respecteer haar willetje. After all staan wij, en alleen wij, aan het roer van dat fameuze schip. Aye, aye captain!

12. Durf ons vragen wat jullie willen

Hoe gek jullie fantasietjes op het eerste gezicht ook mogen lijken, vraag het ons gewoon. Uiteindelijk is een “nee” het ergste wat er kan gebeuren. Maar wat als we jullie idee net zo geniaal vinden en er helemaal voor willen gaan? Zou toch zonde zijn om dat nooit te weten te komen, toch? Trouwens, deze geldt ook voor ons, hoor. We werken eraan!

13. Twee woorden: French kiss!

Omdat het zalig is. En omdat we er misschien een heel klein beetje giga opgewonden door raken. Zeg nu nog eens dat wij moeilijke wezens zijn! 

14. Jouw piemel hoeft zich echt niet bedreigd te voelen door onze vibrator

Hoewel ze min of meer hetzelfde doel hebben (o-ooh-ooooooooh!), behoren seksspeeltjes en piemels tot een heel andere categorie. Jullie hebben dus geen enkele – echt geen enkele! – reden om jullie bedreigd te voelen door een trilding op batterijen. Soms hebben we gewoon zin in taart, soms in een ijsje en soms in een ijsje met chocoladesaus. Zo gaat dat nu eenmaal.  

15. En nee, onze borsten zijn NIET jaloers op elkaar

Het is niet omdat je de ene borst een kusje of likje geeft, dat onze andere plots groen gaat zien van jaloezie of zo. Onze borsten zijn géén kinderen die vechten om het meeste aandacht. Het is dus echt wel oké om de ene te verwennen zonder exáct hetzelfde nummertje op te voeren bij de tweede. No hard feelings. Echt, serieus.

16. Oh ja, een foto van je piemel is NIET sexy, NOOIT

Einde conversatie.

Uiteraard is elke vrouw anders euh… uniek! Gewoon vragen wat we willen, is en blijft de beste tactiek! 

Bon, wachten we nog op iets?

Bron: Cosmopolitan

Gesponsorde artikelen