‘2DEZIT’: Tweede seizoen van jongerenreeks van Streamz krijgt spectaculaire trailer

Het tweede seizoen van de Vlaamse jongerenreeks 2DEZIT gaat volgende week van start op Streamz. Daarin volgen we nog steeds een groep jongeren tijdens hun studententijd. Wat je daarvan kan verwachten, zie je in de zojuist gedeelde trailer.

De serie 2DEZIT werd in 2021 aangekondigd als een reeks in de trend van wtFOCK. Deze keer gaat het echter niet om jongeren in het middelbaar, maar speelt de serie zich aan aan de universiteit. Van die school krijgen we in 2DEZIT wel niet veel te zien, want de reeks toont vooral feestjes, het kotleven en alle daarbij horende (liefdes)perikelen.

Nieuwe kotgenote

In het tweede seizoen van 2DEZIT volgen we de studenten in een nieuw jaar en daarvoor moeten ze op zoek naar een nieuw kot. Dat schept mogelijkheden, want er blijkt een kamer over te zijn. In de trailer kunnen we al zien wie daar mogelijk zal komen wonen. We zien namelijk Eben Yehemdi, bekend van Zillion, opduiken. Zij speelt de geneeskundestudent Manou.

Lucas (Nathan Bouts) en Amy (Lauren De Bie) zullen verder proberen uitzoeken wat er speelt tussen hen, al verloopt dat niet zonder de nodige pijnlijke confrontaties. Niko (Ferre Van den Broeck) heeft dan weer een black-out en probeert te weten te komen wat er zich die avond en nacht heeft afgespeeld. Noor (Jente D’Hose) wil haar Sugar-verleden achter zich laten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want het blijft haar achtervolgen. Cem (Nidal van Rijn) tot slot maakt in het nieuwe seizoen nieuwe vrienden en die brengen een kant bij hem naar boven die niet zo goed in de smaak zal vallen bij de vriendenkring.

Bekijk de trailer van 2DEZIT seizoen 2 hier:

Het tweede seizoen van 2DEZIT is vanaf 26 oktober te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...