‘3 Body Problem’ van makers ‘Game of Thrones’ nu te vinden op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe reeks 3 Body Problem. Het gaat om de eerste serie gemaakt door David Benioff en D. B. Weiss voor Netflix. Benioff en Weiss waren eerder verantwoordelijk voor Game of Thrones en werkten voor 3 Body Problem samen met Alexander Woo, een van de schrijvers van de reeks True Blood.

Ondertussen vijf jaar geleden tekenden David Benioff en D.B. Weiss een contract met Netflix. Het ging om een contract met een waarde van zo’n 200 miljoen dollar, waaronder het duo verschillende series en films zou maken voor de streamingdienst. Het eerste resultaat daarvan is vanaf vandaag te zien op Netflix.

3 Body Problem

3 Body Problem is gebaseerd op het gelijknamige eerste boek van de boekenreeks Remembrance of Earth’s Past van Liu Cixin. Daarin volgen we de Chinese astrofysicus Ye Wenjie, die haar vader tijdens de Chinese revolutie op brutale wijze vermoord zag worden. Later, in de jaren 70, moet ze naar het leger waarbij ze naar een geheime basis in een verlaten regio wordt gestuurd. Daar merkt ze een bijzonder signaal op dat grote gevolgen heeft voor de mensheid. Daarnaast volgen we ook de ontwikkelingen in het heden, waar een groep briljante wetenschappers voor een gigantische uitdaging staan. Terwijl de natuurwetten voor hun ogen ontrafelen, herenigen vijf voormalige collega’s zich om de grootste dreiging in de geschiedenis van de mensheid het hoofd te bieden.

De cast voor 3 Body Problem bestaat uit Jess Hong (The Brokenwood Mysteries), Benedict Wong (Doctor Strange), Eiza González (Godzilla vs. Kong), Jovan Adepo (The Leftovers), Alex Sharp (The Trial of the Chicago 7), Stacy Abalogun (Death on the Nile), John Bradley (Game of Thrones), Saamer Usmani (Succession), Liam Cunningham (Game of Thrones), Rosalind Chao (Mulan), Jonathan Pryce (Game of Thrones), Sea Shimooka (Arrow), Eve Ridley (Casualty), Marlo Kelly (Dare Me), Ben Schnetzer (Pride), Jason Forbes (Tracey Ullman’s Show) en Zine Tseng (On a Whim).

3 Body Problem telt in totaal acht afleveringen die vanaf nu te vinden zullen zijn op Netflix.

Bekijk hier de nieuwe trailer voor 3 Body Problem:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...