7 keren om blij te worden van een hospitalisatieverzekering

1. Een kamer voor jou alleen

Bron: web

Met een goede hospitalisatieverzekering krijg je ook de kosten van je verblijf in een eenpersoonskamer terugbetaald. Dus geen snurkende kamergenoot, wel heerlijke stilte, de luxe van een eigen badkamer en alle aandacht van de verpleegster voor jou alleen. Je zou haast hopen op een opname …

2. Dure ziekenhuisfacturen? Niet voor jou!

Bron: web

Een toeslag op je factuur voor de miezerige pudding bij je fish sticks? Niet voor jou. Een goede hospitalisatieverzekering dekt het grootste deel van de kosten die buiten de verplichte ziekteverzekering vallen, zoals ereloon- en kamersupplementen.

3. Ook in het buitenland ben je verzekerd

Bron: web

“Zolang je je been niet gebroken hebt op de latten, ben je geen echte skiër”, zeiden je vrienden troostend. In ieder geval hoef je met een hospitalisatieverzekering niet wakker te liggen van je ziekenhuisfactuur, ook niet in Tirol. En het deukje in je ego? Dat geneest ook wel weer.

4. Jij kan rustig uitzieken, de oppas doet de rest

Bron: web

“But what about the kids?” Vergeet ze nu maar even. Bij een uitgebreide hospitalisatieverzekering krijg je ook bijstand voor hulp in huis, zelfs voor je kinderen. Schakel de oppas in, laat je hoofd relaxed wegzakken in het zachte kussen, en laat de bom thuis maar ontploffen. Alles chill.

5. Zelfs Fifi is in goede handen

Bron: web

Moet je naar het ziekenhuis en vind je geen oplossing voor je huisdieren? Met de juiste hospitalisatieverzekering hoef je niet te panikeren, je hond zal het huis niet onderpoepen. Sterker nog, je regelt gewoon een professionele oppas die Fifi eten geeft, uitlaat én in de watten legt.

6. Nazorg? Yes please!

Bron: web

Met een goede hospitalisatieverzekering kan je rekenen op uitgebreide nazorg. Revalideren na een val met de fiets? Ook je kinesist wordt terugbetaald. Raad eens wie er straks NIET op krukken naar huis strompelt? Juist: jij!

7. Kortom: altijd een hospitalisatieverzekering voor jou!

Bron: web

Je hebt het goed gelezen, met een hospitalisatieverzekering kan je al eens uit je kot komen. Of ook niet. Sporter, feestneus of huismus, met de juiste hospitalisatieverzekering ben je maximaal beschermd. Kies nu een hospitalisatieverzekering op maat van je fratsen en verzeker jezelf tegen onverwachte valpartijen op de trap, stoep en skipistes in Tirol.

Deze advertorial verschaft informatie over de activiteiten, voordelen en diensten van de groep OZ. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten die elk hun eigen activiteiten organiseren. Meer details, info en voorwaarden vind je hier.

OZ501 is verzekeringsagent (n° CDZ 5001) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, RPR Brussel (422.189.629, erkend onder nr. CDZ 750/01 voor de takken 2 en 18).

Je vindt de infofiches van elk product 
hier. Het Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van de contracten is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van MLOZ Insurance of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de producten kunt u de 
algemene voorwaarden raadplegen. 

Meer
Lees meer...