Left Right
scrollTop top

7 redenen waarom darts de beste sport ter wereld is!


7 redenen waarom darts de beste sport ter wereld is!

Normaal gezien is de pepperoni op mijn pizza quattro stagioni genoeg om mijn hart op een zaterdagavond sneller te doen slaan. Sommige weekends is er naast pizza toch ook een andere reden voor mijn verhoogde hartslag. Darts. De meesten denken: Darts?! Ja darts. Vogelpik voor de ketters onder ons. Ik kan jullie zeggen dat ik nooit enthousiaster was, ben en zal zijn tijdens een sportevenement. Mensen overtuigen darts te kijken is niet evident, daarom presenteer ik jullie 7 redenen waarom darts wel degelijk de beste sport ter wereld is.

1. Darts kijken is één groot feest

2. Je conditie doet er niet toe

3. Darts en dansen gaan goed samen

4. Darters hebben de meest creatieve kappers

5. Het is altijd carnaval

6. In tegenstelling tot het voetbal is Nederland wel geselecteerd voor het wereldkampioenschap

180 !!!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…