7 redenen waarom niemand Axelle lust in The Voice (en we Natalia missen)

Het zat al vanaf de eerste week scheef tussen de ijverige Twitteraars en de nieuwe coach Axelle Red in The Voice Van Vlaanderen. Maar tijdens de vierde auditie is er toch definitief iets gebroken. Axelle vergaarde in haar eentje meer commentaar dan de kandidaten. Is dat nu een manier om een vrouw te behandelen? Als coachwissels in The Voice bestonden, dan zou Vlaanderen volgende week Natalia opnieuw in die stoel willen zien.

1. Ze is saai

In The Voice Van Vlaanderen lijkt Axelle zowat het enige dat saaier is dan de vele reclameblokken tijdens het programma. We weten al op voorhand wat ze gaat zeggen. In alle eerlijkheid…

2. Ze is een vrouw

Natuurlijk willen we geen Voice Van Vlaanderen zonder vrouwelijke coach, maar de manier waarop Axelle haar mannetje staat naast Regi, Koen en Bent is iedereen nu toch stilaan beu. Ze zegt zo vaak dat ze een vrouw is dat we eraan beginnen te twijfelen.

3. Ze is geen Natalia

Er werd vroeger ook veel gelachen met Natalia, maar bij Axelle hangt heel Twitter iedere week aan haar lippen.

4. Ze heeft geen ervaring met zangwedstrijden

Natalia is zelf ontsproten uit een zangwedstrijd. Koen Wauters heeft zowat iedere wedstrijd gepresenteerd. Regi beschikt over een machien dat iedereen kan lanceren. Bent geniet veel respect in de muziekwereld en heeft een eigen clubhuis. Axelle heeft al veel prijzen gekregen voor haar carrière, zelfs in Frankrijk, maar in The Voice lukt het maar niet. Al mogen we niet zeggen dat ze geen ervaring heeft…

5. Ze is niet populair genoeg

Natalia is nog altijd populair in Vlaanderen, Axelle Red beschikt over een veel beperktere groep fans. Dat komt onder andere omdat ze in het Frans zingt. En haar fans zaten waarschijnlijk niet meteen te wachten op een passage in The Voice.
vtm

6. Ze trekt kritiek aan als een magneet

Ergens vermoeden we wel dat Axelle Red gewoon niets goeds zal kunnen doen. Op alles wordt ze meteen bekritiseerd. Bij Natalia draaide het vooral rond haar ontplofte kapsel. Bij Axelle zijn zelfs haar kleren verkeerd.

7. Ze is niet bescheiden genoeg

Een goede coach moet zelfzeker overkomen, maar Axelle doet dat op het randje van arrogantie.

Maar het is nog niet te laat

We hebben vier audities achter de rug en het echte spel moet nog beginnen. Misschien kan Axelle dan wel bewijzen wat ze in haar mars heeft. Laat ons niet vergeten dat ze een fameuze carrière heeft opgebouwd:1. Ze is erg populair in Frankrijk.

2. Ze opende ooit het WK voetbal

3. Ze heeft een goed hart en is ambassadrice van Unicef
EPA

Dus laten we vanaf volgende week wat vriendelijker zijn. Als het zo doorgaat, was Het Belang Van Limburg twee jaar geleden wel heel helderziend…

Op Facebook steunen nu al meer dan 15.000 fans de oproep om Natalia terug te halen.
Meer
Lees meer...