9 dingen die je verkeerd eet (en hoe het wel moet)

Hoogstwaarschijnlijk besef je het niet, maar er zijn heel wat voedingsmiddelen die je op een verkeerde manier naar binnen speelt. Bij Foodbeast maakten ze een reeks video’s om te tonen hoe het wel moet. Een overzichtje.

1. Tic Tacs

Schudden met je Tic Tac doosje – en veel lawaai maken – is absoluut niet nodig. Het doosje heeft een ingebouwde verdeler, waarmee je er één Tic Tacje kunt uithalen … op een stille manier.

2. Chinese afhaalmaaltijden

Je kan het doosje openvouwen tot een bord. Tot een bord!

3. Aardbeien

Zo weinig mogelijk van je aardbei verspillen? Met een rietje natuurlijk! 

4. Cupcakes

Komt de topping van een cupcake ook altijd op jouw neus terecht? Niet als je de onderkant er afhaalt en er bovenop legt. Like a gentleman.

5. Frisdrank

Het lipje van een blikje is er om een goede reden. Gebruik het dus ook.

6. Appels

Gedaan met bijten rond het klokhuis, je moet een appel van boven naar onderen (of omgekeerd) eten. Zo lijkt het klokhuis niet eens te bestaan en eet je 15 tot 30 procent meer van je appel.

7. Sauspotjes

Ook die kleine potjes kan je uitvouwen tot een klein bordje, waarin je makkelijk kunt doppen. Hadden we dat maar eerder geweten.

8. Granaatappels

Ook altijd aan het sukkelen als je een granaatappel eet? Gewoon in twee stukken snijden en eens goed op slaan. Dat helpt.

9. Bananen

Doe je het zoals mensen van aan de stengel, dan buigt die en beschadig je de banaan. Doe je het zoals de aapjes, dan doe je het zoals het moet. Go monkeys!
Meer
Lees meer...