9 kerstcadeautjes voor échte beautylovers

De mooiste periode van het jaar komt er weer aan en dat betekent maar één ding … kerstshoppen! De leukste spulletjes bij elkaar winkelen om onder de kerstboom te leggen is elk jaar opnieuw een hele uitdaging. Daarom staan wij voor je klaar met de tofste cadeautips, dit keer voor de beautylover in je familie. Misschien je zus, je mama of wie weet zet je zelf enkele items op je verlanglijstje? Veel shopplezier!

1. Geurkaars ‘Les Exclusives Aurum’ van Baobab

Deze glanzende én feestelijke geurkaars van Baobab zorgt meteen voor een gezellige sfeer in huis. Dankzij de bloemige geur, de chique uitstraling en de lange brandduur is het een fijn kerstcadeau.

Baobab – Les Exclusives Aurum – €49,00

2. De Notino Elite Collection penselenset

Til je dagelijkse make-up naar een hoger niveau met deze handige borstelset! Of je nu een beginner bent of je al je perfecte make-uproutine onder de knie hebt, hiermee geraak je weer een stapje verder. Ideaal voor het aanbrengen van foundation, concealer, poeder en contouren. Bovendien hebben ze een elegant, glanzend design … perfect voor de feestdagen!

Notino – Elite Collection The Perfect Brush Set – €21,00

3. De Beard Grooming Kit van Percy Nobleman

Pronkt je broer, vader of nonkel met z’n mooie baard? Dan kan je hem zeker bekoren met deze verzorgingsset. De set bevat een shampoo, voedende olie, wax en een borstel zodat de baard weer helemaal opgefrist en in vorm geraakt.

Beard care – €35,75

4. De Radiant Skin 24/7 cadeauset van Estée Lauder

Een stralende en gladde huid in een mum van tijd dankzij deze cosmeticaset van Estée Lauder! Met de herstellende oogcrème, het anti-rimpelserum en het verhelderende gezichtswater is deze set een cadeautje voor je huid.

Radiant Skin 24/7 – €25,90

5. Beauticology Unicorn cadeauset

Doe je kleine zusje of nichtje een plezier met hun allereerste beauty cadeauset! De set bevat een glitterende eenhoornetui, een douchecrème, lippenbalsem en een kleurrijke bathbomb. Schattig, toch?

6. Rose Quartz Jade Roller voor je gezicht

Je hebt het vast en zeker al eens zich voorbijgaan op social media : de Jade roller. Deze gezichtsroller zorgt voor een stevigere huid en maakt komaf met wallen en rimpels. Samen met de Gua Sha massagesteen masseer je hem over je gezicht. Eén en al ontspanning!

7. Evening Onyx geurkaars van Woodwick met houten lont

Een knisperend vlammetje en een heerlijke bosgeur? Yes please!

8. Happy Bathing cadeauset van Kneipp

Ken je iemand uit je familie die uuuuren in bad spendeert? Dan is deze badolie cadeauset een toppertje als kerstcadeau! Bovendien werkt elke soort badolie verzorgend voor je huid én ontspannend.

Happy Bathing – €10,30

9. Atelier Cologne cadeauset voor mannen en vrouwen

Ontdek de uniseks parfum Atelier Cologne Perfume Wardrobe Discovery Set die even origineel is als jij zelf. Experimenteer met geurtjes en gelegenheden waarop je ze kan dragen. Enkele druppels volstaan en de wereld ligt aan je voeten!

Perfume Wardrobe Discovery Set – €48,00

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Bij Notino hebben ze een heleboel cadeaus opgelijst zodat jij tonnen inspiratie kan opdoen en sowieso met een geschenk in je winkelmandje eindigt. Promoties van Notino.

Meer
Lees meer...