9 verzorgingsproducten die elke kersverse mama nodig heeft

Net mama geworden van een wolk van een baby? Of zwanger van een klein wondertje?  Proficiat! Je leven staat nu waarschijnlijk helemaal op z’n kop en je ziet door de bomen het bos niet meer. Geen zorgen, wij helpen je leven als kersverse mama gemakkelijker te maken. We hebben voor jou 9 producten op een rijtje gezet die je sowieso nodig hebt voor je kleintje én jezelf. Neus even door de producten en misschien vind je nog wel iets waar je zelf nog niet aan had gedacht. En geniet nadien vooral van je nieuwe gezinnetje!

Je hebt de bevalling doorstaan of je bereidt je al mentaal voor op dit zware proces? Deze producten komen zeker van pas :

  1. Balsem tegen Striae

Je buik en borsten zijn zonder twijfel de lichaamsdelen die het het hardst te verduren krijgen tijdens en na de zwangerschap. Deze balsem bestrijdt striae en zorgt ervoor dat je huid (deels) zijn oorspronkelijke staat terugkrijgt. Masseer zachtjes een kleine hoeveelheid balsem op de probleemgebieden van je lichaam. Bovendien hydrateert en voedt het ook de huid!

MOM balsem tegen striae van Naif – 100 ml

  1. Kraambroekjes

In de eerste dagen na de bevalling kan het dragen van een gewone onderbroek onprettig aanvoelen. Wees hierop voorbereid en neem de kraambroekjes Canpol babies Maternity Briefs mee naar de kraaminrichting. Die geven je niet alleen een gevoel van comfort maar zijn ook heel hygiënisch.

Canpol babies Maternity Briefs – verkrijgbaar in M, L en XL

  1. Lanoline Zalf voor Tepels

Of je nu borstvoeding blijft geven of niet, je tepels gaan jammer genoeg afzien. Gelukkig helpt deze zalf de pijn te bestrijden. Het product Medela Purelan™ maakt de huid van je boezem weer zacht en soepel, verlicht onaangename gevoelens van spanning en vermindert irritatie. Breng deze regelmatig aan op de huid rond de tepels.

Purelan™ Lanoline Zalf voor Tepels van Medela – 7gr

  1. Massageolie voor borsten

Je borsten zijn extra gevoelig na de bevalling, zeker als je borstvoeding blijft geven. Daarom is het heel belangrijk om ze goed te verzorgen, met bijvoorbeeld een massageolie. De lichaamsolie Weleda Pregnancy and Lactation geeft je huid een intensieve hydraterende en regeneratieve verzorging. Bovendien laat het de huid soepel en elastisch achter

Weleda Pregnancy and Lactation massageolie – 50 ml

  1. Borstkolfpakket

In situaties waarbij het je baby niet lukt om zich aan je borst vast te zuigen, komt de borstkolf Medela Harmony™ Essentials Pack van pas. Het wordt een onmisbaar hulpmiddel om snel moedermelk af te kolven en te bewaren om je baby later mee te voeden. Deze set bevat 1 borstkolf, 1 fopspeen, 4 zakjes om moedermelk te bewaren en 4 wegwerpzoogcompressen.

Medela Harmony™ Essentials Pack

Natuurlijk heeft je baby ook z’n eigen productjes nodig, waar je misschien nog niet aan had gedacht. Wij hebben er hier enkele opgelijst:

  1. Vochtige doekjes

Dat je deze doekjes altijd bij de hand moet hebben, had je waarschijnlijk al verwacht. Van het moment dat je kleine oogappel wordt geboren zijn deze doekjes een geschenk uit de hemel. Deze reinigingsdoekjes van Naif Baby & Kids zorgen eenvoudig, snel en op betrouwbare wijze voor de huid van je baby.

Naif Baby & Kids Vochtige Doekjes – 54 stuks

  1. Badthermometer

Als je je baby een badje geeft, moet het badwater natuurlijk de juiste temperatuur hebben. En in plaats van het op goed geluk met je elleboog te checken, kan je natuurlijk ook deze schattige badthermometer gebruiken van Chicco.

Chicco Baby Moments thermometer voor in bad – verkrijgbaar in blauw, geel en roze

  1. Crèmige badschuim voor baby’s

Niet enkel een thermometer, maar ook een goede soort badschuim is belangrijk voor je baby. Dit badschuim van Nivea Baby zorgt voor momenten van geluk en verdiende ontspanning na een zware dag, voor jezelf en de baby. Je hoeft maar een kleine hoeveelheid toe te voegen aan een volgelopen bad.

Nivea Baby Crèmige Badschuim – 500 ml

  1. Zonnecrème

Van het moment dat je het ziekenhuis verlaat, is de huid van je baby gevoelig aan zonlicht. Daarom is deze zonnecrème van Naif essentieel voor je kindje. Bovendien is hij zacht voor de huid, waterbestendig en vriendelijk voor het milieu. Gebruik het product ongeveer 20 minuten vóórdat je hem of haar aan de zon blootstelt.

Naif Baby & Kids Kinder Zonnebrandcrème SPF 50 – 100 ml

Ontbreek je nog wat spulletjes? Check dan zeker de ‘Moeder & Kind’ categorie op notino.be voor de laatste benodigdheden!

Meer
Lees meer...