‘De Slimste Mens ter Wereld’: Charlotte Adigéry vertelt over haar mottigste job

Vanavond is het al tijd voor de 22ste aflevering van De Slimste Mens ter Wereld. Daarin zullen comedians Jeroen Leenders en Vincent Voeten het gezelschap krijgen van zangeres Charlotte Adigéry. Zij vertelt in de teaser voor de aflevering van vanavond over haar “mottigste job”.

Gisteren moesten we in De Slimste Mens ter Wereld afscheid nemen van Laura De Geest en haar vaste supporter mama Monica. Haar plekje in de quiz wordt vanavond ingenomen door Charlotte Adigéry, die niet meteen een glamoureuze job had.

Toiletcontainers schoonmaken zonder handschoenen

In de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond vertelt Charlotte Adigéry dat ze op een bepaald moment actief was bij acht bands tegelijkertijd. “Ik ben ooit flauwgevallen tijdens een repetitie, want het was echt te veel. Weet je, het was pittig, maar ik heb daarvoor heel veel mottige jobs gedaan, zoals bijvoorbeeld de toiletcontainers van de Antilliaanse Feesten schoonmaken.”

Over die job vertelt Charlotte nog wat meer. “Ik kreeg daar geen handschoenen. Het was een interimjob, dus ik kom toe en ik vraag of ik handschoenen krijg omdat ik toch wat smetvrees heb. En die man zegt: ‘Als je smetvrees hebt, dan moet je hier niet beginnen’. En dan moest ik dus vuilbakjes uitkuisen en zo zonder handschoenen. Dus ik kom wel van ver. Acht bands in vergelijking met zulke mottige jobs, valt dan nog wel mee.”

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...