‘De Slimste Mens ter Wereld’: Wie is Laura De Geest en waar kan je haar van kennen?

Het is vanavond tijd voor de 20ste aflevering van het 21ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Daarin zullen Robin Pront en Jeroen Leenders het opnemen tegen actrice Laura De Geest. Dit is waar je haar van kan kennen.

Het wordt spannend in De Slimste Mens ter Wereld want Robin Pront gaat vanavond al naar z’n zevende aflevering en komt zo wel heel dicht bij het record van Alex Agnew, die acht afleveringen meespeelde in de quiz. Jeroen Leenders kon gisteren Annelien Coorevits naar huis spelen en zal vanavond dus voor de tweede keer te zien zijn. Daarin wordt actrice Laura De Geest de nieuwkomer van de dag.

Laura De Geest

Laura De Geest had in 2021 haar eerste rol als Luna in F*ck You Very Very Much. Ze was te zien in twee afleveringen van het eerste seizoen van de reeks. Vorig jaar speelde Laura De Geest een van de hoofdrollen in Roomies. Ze speelde daarin de rol van Ama, die samen met haar beste vriendin Bibi een appartement deelt in Brussel. De rol van Bibi wordt in de reeks gespeeld door Ahlaam Teghadouini, die later dit seizoen ook nog te zien zal zijn in De Slimste Mens ter Wereld. Ook Dominique Van Malder, die ook dit jaar z’n kans waagt in de quiz, is te zien in Roomies.

Vorig jaar maakte Laura De Geest ook haar debuut op het grote scherm. Ze was te zien in de Nederlandse film Faithfully Yours, naast onder andere Matteo Simoni en Elise Schaap, die te vinden is op Netflix. Ondertussen geeft Laura ook les aan de Toneelacademie in Maastricht en is ze ook te zien in het theater.

Maar daarnaast blinkt Laura De Geest ook uit in een opvallende hobby. Ze werd dit jaar namelijk tiende op het IWWA (International World Whist Association), ofwel het WK kleurenwiezen.

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...