‘De Slimste Mens ter Wereld’: De mama van Laura De Geest hoopt dat ze snel naar huis moet

Het is vanavond tijd voor de 20ste aflevering van het 21ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Daarin zullen Robin Pront en Jeroen Leenders het opnemen tegen actrice Laura De Geest. En die wordt niet van harte gesteund door haar mama.

Het wordt spannend in De Slimste Mens ter Wereld want Robin Pront gaat vanavond al naar z’n zevende aflevering en komt zo wel heel dicht bij het record van Alex Agnew, die acht afleveringen meespeelde in de quiz. Jeroen Leenders kon gisteren Annelien Coorevits naar huis spelen en zal vanavond dus voor de tweede keer te zien zijn.

“Hopelijk snel naar huis”

In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe Erik Van Looy vertelt dat de mama van Laura De Geest hoopt dat haar dochter snel naar huis gaat. “Dan zijn we er vanaf”, klonk het zelfs. Daarna legt Laura uit waarom. “Mama heeft het uitgelegd op vakantie. ‘Die stress, dat kan ik niet aan’, zei ze. Dus daarom zei ze dat. Maar ze zei ook: ‘Ik hoop dat er niet te veel onnozelaars in de jury zitten’.” Waarna ze zich richt tot de jury, die vanavond bestaat uit Pedro Elias en Rik Verheye.

Rik vertelt daarbij dat hij de mama van Laura heeft gesproken. “Ik heb daarnet mevrouw de mama mogen ontmoeten en ze begon eigenlijk uit het niets al te zeggen: ‘Ik vind het programma veel te lang. Al dat gebabbel is voor niets nodig. Ik wil gewoon de quiz’.” “Ze was al goed aangeschoten”, vult Pedro aan. Vervolgens is Erik benieuwd wat de mama van Laura met haar uitgesproken mening dan van hem vindt. Waarna de jury hem tegenhoudt. “Erik, je hebt juist een vriendin en nu ben je weeral op zoek.” Rik voegt hier nog aan toe: “Mevrouw, bent u ooit model geweest in de jaren ’50? Want da’s de doelgroep.”

Uiteindelijk komen we ook de naam van de mama van Laura te weten. Zij heet Monica, waarna Jeroen Leenders (die voor de gelegenheid uitgedost is met blauwe oogschaduw) z’n kans ruikt. “Hopelijk heet ze met haar achternaam niet Mondhar”, dat maar op een enkele lach kan rekenen. “Jeroen, je hebt Holland nog”, besluit Pedro.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...