‘Bridgerton’ cast love interest voor Benedict

Bridgerton heeft een belangrijke nieuwe casting gedaan voor het vierde seizoen. We wisten al dat het vierde seizoen in het teken zal staan van Benedict. Maar nu weten we ook hoe zijn love interest eruit zal zien.

Het derde seizoen van Bridgerton was eerder dit jaar te zien. Meteen na het einde van het derde seizoen, dat over Penelope (Nicola Coughlan) en Colin (Luke Newton) ging, was dé vraag natuurlijk over wie het volgende seizoen zou gaan. Netflix bevestigde al snel wat veel mensen vermoedden: het vierde seizoen zal gaan over Benedict (Luke Thompson). Kort nadat het derde seizoen verschenen was, verscheen er al een casting call voor de love interest van Benedict en die is nu gevonden.

Sophie

Net zoals in de boeken zal de love interest van Benedict Bridgerton Sophie heten. Voor deze rol zocht Netflix specifiek naar een actrice van Oost-Aziatische origine en die heeft het nu gevonden in Yerin Ha. Het nieuws werd als eerste gebracht door Variety, die het vernam van bronnen bij Netflix. Voorlopig heeft de streamingdienst het nieuws nog niet bevestigd.

Yerin Ha is vooral bekend van haar rol in de reeks Halo, die gebaseerd is op het gelijknamige videospel. Ze zal binnenkort ook te zien zijn in Dune: Prophecy, de prequelserie van Dune die vanaf november te zien zal zijn op HBO Max.

In het vierde seizoen zullen we dus focussen op Benedict, die tot in het derde seizoen nog steeds genoot van het leven als single man. Maar het gemaskerde bal van zijn moeder zou daar weleens verandering in kunnen brengen. Dat gemaskerde bal werd al aangekondigd in de laatste aflevering van het derde seizoen van Bridgerton en mogen we dus waarschijnlijk al vroeg in seizoen 4 verwachten.

Bekijk hier nog eens de aankondiging voor het vierde seizoen van Bridgerton:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...