‘Blind Getrouwd’: Larissa zoekt trouwjurk uit met goedkeuring van haar moeke

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd gaat vanavond, maandag 2 september, van start. Daarin zien we meteen Larissa haar jawoord geven aan Simen. Maar eerst moet er uiteraard een trouwjurk gekocht worden door Larissa. En daarbij rekent ze op de raad van de favoriete persoon in haar leven: haar 78-jarige grootmoeder Simonne, vooral gekend als “moeke”.

Acht deelnemers doen ook dit jaar mee aan het experiment van Blind Getrouwd op VTM. Het gaat om de vrouwen Jorina, Karlien, Britt en Larissa en de mannen Jidse, Jonas, Thomas en Simen. Wie aan wie gematcht wordt, is nog een geheim, maar nu kennen we wel al een eerste koppel. Larissa en Simen zullen namelijk met elkaar trouwen.

Moeke

Simen is een 31-jarige zelfstandige grondwerker uit Ranst en Larissa een 30-jarige kinderbegeleidster uit Tienen. Zij zullen de komende zes weken het beste proberen maken van hun huwelijk. Maar voor het zover is, kreeg Simen al de grootmoeder van Larissa op bezoek. Deze nieuwigheid zullen we dit jaar namelijk bij ieder koppel zien in Blind Getrouwd.

Dat het juist de moeke van Larissa was die al eens op verkenning mocht bij haar toekomstige is geen toeval. Grootmoeder en kleindochter hebben namelijk een zeer goede band. “Mijn moeke is mijn alles, dat is echt mijn tweede mamaatje”, zegt Larissa daarover.

Moeke mag dan ook mee met haar kleindochter achter een trouwjurk. “Dat is zo’n zalig kind, ze verdient een goede man, ik hoop dat dat lukt”, klink Simonne alvast enthousiast over het nakende huwelijk.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...