Joris Hessels verklapt titel reisprogramma met Viktor Verhulst

Joris Hessels was vandaag te gast bij het programma Goeiemorgen Morgen! van Peter Van de Veire op Radio2. De presentator liet daarbij weten dat hij net terug is van een reis met Viktor Verhulst voor hun nieuwe programma. Daarbij verklapte – per ongeluk – hij ook al de titel van de reeks én een deel van de inhoud.

Joris Hessels en Viktor Verhulst waren te zien in het programma De Expeditie: Groenland. Daarbij konden ze het heel goed met elkaar vinden en dat zal zich binnenkort vertalen in een nieuw programma met het duo. We wisten al dat het ging gaan om een reisprogramma en recent liet Viktor Verhulst op sociale media weten dat hij op reis was vertrokken met Joris Hessels. En nu is het Joris die zijn mond voorbij praat over het programma.

Zonder Sterren

Vanmorgen was Joris Hessels te gast in Goeiemorgen Morgen! van Peter Van de Veire. Hij liet daarbij weten dat hij nog maar net terug was van de opnames van het programma met Viktor Verhulst. De presentator verklapte daarbij per ongeluk ook de titel van het programma.

Het reisprogramma van Joris Hessels en Viktor Verhulst zal de naam Zonder Sterren krijgen. Ook over de inhoud vertelde Joris al wat meer. “We werken aan een programma waar we samen regio’s verkennen die nog onontdekt zijn of absoluut ontdekt moeten worden.” De presentator teasede ook al een eerste bestemming. Toen Peter Van de Veire vroeg waar het duo was geweest, wilde Joris dat aanvankelijk niet zeggen. Maar hij vertelde wel. “Het stond vanochtend al in het nieuws, er viel veel water.” Waardoor Peter de link kon leggen naar Polen. “We waren in die buurt”, bevestigde Joris.

Bekijk het fragment hier:

Zonder Sterren zal binnenkort te zien zijn op Play4 en GoPlay. Er is nog geen exacte releasedatum bekend.

Meer
Lees meer...